Oldal frissítése

Inakustik Exzellenz II HDMI 3m videókábel

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Inakustik Exzellenz II HDMI 3m videókábel

Az Exzellenz II HDMI kábel rendkívül megbízhatóan továbbítja a 4K felbontású (2160p) videókat, és rendelkezik adatcsatornával is internetkapcsolat létrehozásához, további kábel nélkül. Jelet is tud visszaküldeni. Ennek köszönhetően a kompatibilis AV-vevő ugyanazt a kábelt és hangot játssza le a TV-ről. Legnagyobb előnye a legkorszerűbb teljesítmény, így a jelátvitel olyan környezetben is zavartalanul zajlik majd, ahol a klasszikus kábelátjárás meghiúsulna.
A vezetékek oxigénmentes rézből készülnek, amely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik az elektromos jel áthaladásához. Ezenkívül a vezetőképességet ezüsttel megerősítették. A kábel végén semmi veszteség nincs. Az aranyozott csatlakozók minimalizálják a tranziens ellenállást és ellenállnak az oxidációnak, ami csökkenti a vezetőképességet a hagyományos kábeleknél. A jel védi 3x árnyékolással véd a töréstől.

 
Kód:  INA00a1t1
Termékszám:  006244303

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05