Oldal frissítése

Inakustik Exzellenz HDMI II 15 m

Kiegészítők a termékhez

Inakustik Exzellenz HDMI II 15 m

A HDMI kábel Exzellenz II rendkívül megbízhatóan továbbítja a kép- és hangadatokat, akár 4K (2160p) minőségben is. Valamint Ethernet támogatásának köszönhetően Internetelérést is képes biztosítani készülékeid számára. Emellett szintén képes kétirányú audiojeltovábbításra. Ennek köszönhetően a kompatibilis vevőegység egy kábelről játszhatja le a képet és a hangot egyaránt. A termék legnagyobb előnye azonban az, hogy olyan biztonsággal és minőségben továbbítja a jelet, ahol bármely más kábel nem lenne rá képes. 

A kábel oxigénmentes rézből készül, amely kiváló elektronikus jeltovábbítási tulajdonságokkal rendelkezik. Bár már ez önmagában is magasabb minőséget eredményezne, a vezetőképességet ezüst használatával erősítettük meg, így a kábel két vége közötti veszteség a nullára csökkent. De ez még nem minden: az aranyozott csatlakozók minimalizálják az átviteli ellenállást és ellenállnak a hagyományos kábeleket tönkretevő oxidációnak is. Ultimátum a zavaró jeleknek: a kábel háromszoros árnyékolással van ellátva, így a video- és audioszignál veszteség és megszakítás nélkül érhet el egyik végéből a másikba. Látható jelerősség növekedést eredményez a chip repeater funkció, hiszen használatával az a kábel teljes hosszában (15m) ugyanolyan erős marad.

Kód:  INA00a1t6
Termékszám:  006244315

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20