Oldal frissítése

Inakustik Exzellenz HDMI II 10 m

Inakustik Exzellenz HDMI II 10 m

A HDMI kábel Exzellenz II rendkívül megbízhatóan továbbítja akár 4K (2160p)-val a videót valamint egy internetes adatcsatorna kapcsolat létrehozására is alkalmas mindenféle további kábel használata nélkül. Szintén képes audiojelek visszaküldésére. Hála a kompatibilis AV vevőnek, ugyanazon a kábelen játszhat és fogadhatja a hangot a TV készüléktől. A legnagyobb előnye azonban az, hogy ezt a legfelső szinten végzi el, így feltartja a jelátvitelt olyan környezetben is, ahol a hagyományos kábelen történő átvitelnél meghibásodás lehetséges.

A vezetékek oxigénmentes rézből készültek, amelyek így kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek az elektromos jeltovábbításra. Sőt még ezüsttel is megerősített a vezetőképességük. Még a kábel végén sincs veszteség. Az aranyozott csatlakozók a legkisebb ellenállást biztosítják és oxidáció mentesen tudnak helytállni, amely viszont a hagyományos vezetéknél jelentősen csökkenti a vezetőképességet. Azonnali jeltorzulás elleni védelemmel van ellátva a közvetlenül felmerülő, környezetben található körülvevő hatásoktól a 3X pajzs segítségével! Ennek a kábelnek egy beépített chips ismétlő funkciója is van, így még ha a kábel hosszabb (10 m), akkor sincs jelvesztés.

 
Kód:  INA00a1t4
Termékszám:  006244310
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10