Oldal frissítése

Inakustik Exzellenz HDMI 0,75 m

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Inakustik Exzellenz HDMI 0,75 m

Az Exzellenz HDMI kábel kivételesen megbízhatóan továbbít videókat, akor  4k (2160p) felbontásban is, adatcsatornája pedig extra kábel nélkül is képes internet kapcsolatot létesíteni. Audiojel visszaküldésére is képes. Ennek köszönhetően az AV vevővel kompatibils kábel audio jelet is képes továbbítani TV készülékére. Legnagyobb előnye azonban a csúcstechnológiájú tejlesítmény, melynek köszönhetően a jelátvitel olyan környezetben is zavartalan marad, ahol más kábel meghibásodna.

A kábel rozsdamentes rézből készült, mely kiválóan alkalmas az elektromos jel vezetésére. Továbbá, a vezetőképességet még inkább erősíti az ezüst, így még a kábel végén sincs jelveszteség. Az aranyozott csatlakozók minimalizálják az ellenállást, ellenállnak a rozsdásodásnak, mely a hétköznapi kábelekben csökkentheti a vezetőképességet. A háromrétegű árnyékolásnak köszönhetően a jel garantáltan nem torzul el.

 
Kód:  INA00a1l
Termékszám:  0062442007

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15