Oldal frissítése

Immax SOLAR LED reflektor 2,2W-os érzékelővel, ezüst

5 1 értékelés

Immax SOLAR LED reflektor 2,2W-os érzékelővel, ezüst

Kültéri reflektorImmax SOLAR LED hasznos segítséget nyújt a házának teraszáhozteljesíti mind az esztétikai, mind a biztonsági célokat . Automatikus kapcsolással és beépített érzékelővel a világítás azonnal bekapcsol, amint mozgást érzékel; legfeljebb 8 méteres távolságra. A tápellátás érdekében a reflektor nem elektromos energiát, hanem a napelemet Li-Ion akkumulátorral kombinálva használja. A reflektor csak a szükséges pillanatoApproxan ragyog, így sokkal gazdaságosabb, mint a hagyományos kültéri világítás.

Az Immax SOLAR LED reflektor fő jellemzői

  • Mozgásérzékelő
  • Beépített Li-Ion akkumulátor, 3000 mAh kapacitással
  • Fényáram 760 lm
  • Az Immax SOLAR LED teljesítménye 2,2 watt
  • Garantált élettartama 50 000 óra

Egyszerű telepítés

Az Immax Solar LED reflektor villanyáram nélkül is élhet. Ezért a nyári délutáni foglalkozásokon is használhatja. Az egyszerű telepítésnek köszönhetően a fény könnyen és gyorsan rögzíthető a kívánt helyre.

Paraméterek

Energiacímke

Élettartam 50 000 óra

Biztonsági osztály

Megjelenés

Szín Ezüst

Méret

Magasság 18 cm
Szélesség 9 cm
Hossz 4,5 cm

Tápellátás

Tápellátás Napelemes
Kód:  IMMX18012
Termékszám:  08435L
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20