Oldal frissítése

IMMAX RGB LED háttérvilágítással

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

IMMAX RGB LED háttérvilágítással

Ébresztőórát keres éjszakai fénnyel? Próbálja ki az IMMAX rádiós ébresztőórát RGB LED háttérvilágítással. Ezzel az ébresztőórával minden reggel kellemes hangulatban ébredhet, amely hangulatot Ön hozhatja létre saját igényei szerint. Lehetősége van beállítani a különböző háttérvilágítást és hatásokat, több szín közül is választhat. Éredjen a természet hangjára vagy a rádió dallamaira. Az ébresztőóra működtethető a hálózatról, de rendelkezik egy tartalék akkumulátor rendszerrel is, így még áramkimaradás esetére sem marad ébresztés nélkül. 

Az IMMAX rádiós ébresztőóra RGB LED háttérvilágítással főbb jellemzői 

  • IMMAX rádiós ébresztőóra nappali és éjszakai LED világítással
  • 12/24 órás üzemmód
  • Ébredjen a rádió vagy a természet dallamaira 
  • Éjszakai háttérfény - magas, alacsony, kikapcsolt állapot
  • Világítás - 10 szintű intenzitás, 7 különböző szín, kikapcsolt állapot lehetősége
  • Napkelte és napnyugta imitálás
  • Tartalék akkumulátor - 3 × AAA
  • Tápellátás DC 5 V hálózatról

Kényelmes ébredés az IMMAX rádióval

Ébredjen minden reggel a természet kellemes hangjaira az IMMAX rádióval - 6 lehetőség közül választhat, vagy a rádió is rendelkezésére áll. A hangerőt tekintve 15 különböző szintből választhat. Emellett  a riasztás előtt 30 perccel napfelkeltét utánzó fény egyaránt kellemes ébredést biztosít. Így az ébresztőóra a napfelkelte természetes benyomásával ébreszti fel Önt, így előbb-utóbb már nem lesz szüksége a riasztásra. Egy hasonló funkció elérhető éjszakára is, amikor lassan sötétedni kezd, mintha a naplementét tapasztalná. Itt beállíthatja azt az időtartamot, amíg az ébresztőóra teljesen leáll. 

Az IMMAX rádiós riasztás működése

Az IMMAX rádiós ébresztőóra kezelése nagyon egyszerű és intuitív. Ha választani szeretne a 12 és 24 órás időformátumok között, csak nyomja meg a 12/24 gombot. A rádiós riasztás egyik felbecsülhetetlen előnye az éjszakai háttérvilágítás. Ez a funkció is egy érintéses gombnyomással elérhető, a szinteket tekintve pedig létezik magas, alacsony vagy kikapcsolt állapot. Az IMMAX olyan világítással is rendelkezik, amelyet ki lehet kapcsolni, 10 fényerő szinttel és 7 színnel áll rendelkezésére, vagy teljesen ki is kapcsolhatja azt.

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 12 cm
Magasság 12 cm
Mélység 17 cm
Tömeg 305 g

Szín

Szín Fehér

Tápellátás

Elem típusa Mikró (AAA)

Méret & súly

Szélesség 120 mm
Magasság 120 mm
Mélység 170 mm
Tömeg 0,31 kg

Anyag

Anyag Műanyag

Típus

Típus Asztali

Funkciók

Funkció Rádiós ébresztés, Hangjelzéses ébresztés

Időjelző

Időjelző Digitális

Elhelyezés

Elhelyezés Nappali
Kód:  IMX17001
Termékszám:  08939L
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05