Oldal frissítése

Immax NEO SMART TENDER

-13%
40 290 Ft
35 090 Ft
27 630 Ft áfa nélkül

Immax NEO SMART TENDER


TALÁLKOZZUNK!

Ez az intelligens otthoni vezérlés - Immax NEO

Bemutatjuk az Immax NEO-t, amely lehetővé teszi a világítás, az otthoni riasztások, a kamerák vagy az ajtózárak okostelefonon, tableten vagy számítógépen történő távvezérlését. Néhány kattintással megvilágíthatod otthonod a kedvenc színeiddel, és az élet minden pillanatához megfelelő környezetet hozhatsz létre. Ezen túlmenően otthonod biztonságban lesz, és teljes körű betekintést fogsz kapni arról, hogy mi történik otthonodban amikor nem vagy otthon.Brain Immax NEO rendszer

Az Immax NEO SMART BRIDGE + ALARM az egész Immax NEO rendszer agya és középpontja. Lehetővé teszi az intelligens otthon minden funkciójának korlátozását.

A rendszer a bevált ZigBee technológián alapul, amely a legfejlettebb megoldás az intelligens otthonban. Úgy tervezték, hogy képes legyen összekapcsolni az összes otthoni elektronikai eszközt egy könnyen használható komplexumban.

3 db szabályozható 8,5 W-os E27 LED izzó 

Az Immax Neo LED E27 8,5W 806lm Zigbee Dim által kibocsátott fény 2700-3000 k színhőmérsékletet és 806 lumen fényáramot biztosít. Ezek az értékek egy normál 80 W-os lámpának felelnek meg. Az Immax Neo LED E27 8,5W 806lm Zigbee Dim természetes, meleg fehér fényt kínál sokféle felhasználási területetel. A sima fényerőszabályozással beállíthatod a fényerősséget a megfelelő hangulathoz vagy lehetőséghez. Más-más fajta fény jó olvasásra, vagy filmnézésre. 3 darab ilyen izzót kapsz a készletben.


Ellenőrizd saját Immax NEO készüléked

Az intelligens otthonod irányítása:Immax NEO letöltése


Te vagy a Fény Ura!

Lámpák és izzólámpák, az Immax NEO szalagok a SMART BRIDGE nélkül működtethetők a távirányító segítségével. Azonban csak olyan alapvető funkciókkal kell foglalkoznod, mint például a be- és kikapcsolás, a színek tompítása vagy megváltoztatása.

De a fény ura számára ez semmiség!

A Smart Bridge segítségével ellenőrizheted az intelligens világítás összes rendelkezésre álló funkcióját - változó fényintenzitás, termikus szín, színtónusok vagy idővilágítási módok az otthon különböző részein. A 4-in-1 érzékelő másik előnye, hogy lehetővé teszi a hőmérséklet, a páratartalom és a fényerő szintjének szabályozását a fényszint alapján - és nemcsak a jelenlétedben.


A nyugalom otthon kezdődik

Az Immax NEO SMART BRIDGE + ALARM az otthoni biztonságot nyújtja. Zárd be az ajtót egy kattintással, állítsd be a riasztást, vagy húzd le a redőnyöket. Teljes körű betekintést nyerhetsz, hogy mi történik otthonodban, akár több száz kilométer távolságról is. Ha valaki belép a házba a távollétedben, a rendszer azonnal értesíteni fog. A rendszer tartalmazhat egy intelligens otthoni kamerát is, amely lehetővé teszi, hogy megtekinthesd és rögzítsd a történéseket valós időben.Az Immax NEO alkalmazás bemutatása

Alkalmazásunk pontosan az otthoni igények és a mindennapi rutinok irányítására készült. Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás ZigBee

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Megvilágítás, Biztonsági rendszer, Smart-Home irányítórendszer

Működés

Működés központi egységgel

Kapcsolódás

Támogatott OS Android , iOS
Kompatibilitás Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Cseh

Készülékek száma

Berendezések max. száma 50
Kód:  IMMX19018s
Garancia: 24 hónap
WEB5