Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Immax NEO SMART SECURITY KIT

Immax NEO SMART SECURITY KIT


TALÁLKOZZUNK!

Ez az intelligens otthoni vezérlés - Immax NEO

Bemutatjuk az Immax NEO-t, amely lehetővé teszi a világítás, az otthoni riasztások, a kamerák vagy az ajtózárak okostelefonon, táblagépen vagy számítógépen történő távvezérlését. Néhány kattintással megvilágíthatod otthonod a kedvenc színeiddel, és az élet minden pillanatához  megfelelő környezetet hozhatsz létre. Ezen túlmenően otthonod biztonságban lesz, és teljes körű betekintést fogsz kapni arról, hogy mi történik otthonodban amikor nem vagy otthon.



Brain Immax NEO rendszer

Az Immax NEO SMART SECURITY KIT az egész Immax NEO rendszer agya és középpontja. Lehetővé teszi az intelligens otthon minden funkciójának korlátozását.

A rendszer a bevált ZigBee technológián alapul, amely a legfejlettebb megoldás az intelligens otthonban. Úgy tervezték, hogy képes legyen összekapcsolni az összes otthoni elektronikai eszközt egy könnyen használható komplexumban.


Ellenőrizd saját Immax NEO készüléked

Az intelligens otthonod irányítása:



Immax NEO letöltése


Te vagy a Fény Ura!

Lámpák és izzólámpák, az Immax NEO szalagok a SMART BRIDGE nélkül működtethetők a távirányító segítségével. Azonban csak olyan alapvető funkciókkal kell foglalkoznod, mint például a be- és kikapcsolás, a színek tompítása vagy megváltoztatása.

De a fény ura azonban egészen apró!

A Smart Bridge segítségével ellenőrizheted az intelligens világítás összes rendelkezésre álló funkcióját - változó fényintenzitás, termikus szín, színtónusok vagy idővilágítási módok az otthon különböző részein. Egy másik 4-in-1 érzékelő előnye, hogy lehetővé teszi a hőmérséklet, a páratartalom és a fényerő szintjének szabályozását a fényszint alapján - nemcsak a jelenlétében.


A nyugalom otthon kezdődik

Az Immax NEO SMART SECURITY KIT az otthoni biztonságot nyújtja. Zárd be az ajtót egy kattintással, állítsd be a riasztást, vagy húzd ki a rácsokat. Teljes körű betekintést nyerhetsz, hogy mi történik otthonodban, akár több száz kilométer távolságról is. Ha valaki belép a házba a távollétedben, a rendszer azonnal értesíteni fog. A rendszer tartalmazhat egy intelligens otthoni kamerát is, amely lehetővé teszi, hogy megtekinthesd és rögzítsd a történéseket valós időben.



Az Immax NEO alkalmazás bemutatása

Alkalmazásunk pontosan az otthoni igények és a mindennapi rutinok irányítására készült.



Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz
Protokol ZigBee

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Világítás, Biztonsági rendszer, Smart-Home

Tulajdonságok

Működés Központi egységgel
Funkciók Ajtóra vagy ablakra szerelhető, Értesítések a mobilra

Készülékek száma

Berendezések max. száma 200

Rendeltetés

Rendeltetés Központi egység
Kód:  IMMX19021
Termékszám:  07044L

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10