Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

IMMAX Lady Music Fit rózsaszín

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

IMMAX Lady Music Fit rózsaszín

A(z) IMMAX Lady Music Fit rózsaszín okos karóra olyanok részére ajánlott, akiket érdekel a viselhető elektronika és a sport, illetve szeretik az egyedi megjelenést. A(z) szilikon anyagú szíj első ránézésre is lélegzetelállító. A(z) gorilla glass üveg fokozottan védi a számlapot a sérülésekkel szemben. Egy 1,1"-es kijelző segítségével képes a legkülönfélébb információk megjelenítésére. Dizájnos kiviteléhez a(z) kerek számlap ugyancsak hozzájárul. Olyan hétköznapi órafunkciókkal is dicsekedhet, mint a(z) dátum, stopper, ébresztőóra, a hét napja és naptár. Ezenfelül a következő sportfunkciók is rendelkezésedre állnak: lépésszámláló, kalóriaszámítás, pulzusmérés és távolságmérés. Ennek a modellvariánsnak a tömege 40 g. Vásárlás előtt arra is figyelj oda, hogy minimum 16 cm és maximum 20 cm kerületű csuklóhoz alkalmas. A(z) IMMAX márkájú okos karóra csomagjának belsejében ezeket is megtalálod: töltőkábel és plusz szíjjal.

A(z) IMMAX Lady Music Fit rózsaszín okosóra fontos paraméterei

  • A(z) IMMAX okosóra összeköthető az iOS és Android rendszerrel
  • Vízállóság mértéke: Az IPXX szabvány szerint
  • Időkijelzés: kombinált
  • Olyan átlagos órafunkciókkal is rendelkezik, mint a(z) dátum, stopper, ébresztőóra, a hét napja és naptár
  • Meg tudja jeleníteni az okostelefonos figyelmeztetéseket
  • A(z) IMMAX által létrehozott okos karóra sportfunkciói: lépésszámláló, kalóriaszámítás, pulzusmérés és távolságmérés
  • Operációs rendszerének típusa: saját gyártói operációs rendszer
  • Óraszíj színkivitele: rózsaszín

A(z) IMMAX Lady Music Fit rózsaszín okos karórával minden egyszerűbb lesz

A(z) IMMAX Lady Music Fit rózsaszín probléma nélkül összehangolható iOS és Android rendszeren futó készülékekkel, mégpedig Bluetooth segítségével. Az alvásmonitor ellenőrzi a zavartalan alvási időt, illetve segít a pihentető alvás elérésében, hogy elég energiád legyen a nap folyamán. A zenelejátszó egyszerűbbé teszi a következő dal kiválasztását anélkül, hogy elő kéne venned a mobilodat. A beépített akku funkcionálási ideje 120 óra. Így nem merülhet le pont akkor, amikor kilépsz az ajtón. Belső tárhellyel szintén rendelkezik, melynek kapacitása 4 GB. Angol, cseh és német nyelvű felhasználói felületet kínál. A(z) IMMAX által létrehozott okos karóra mobilalkalmazása elérhető angol, cseh és német nyelven.

Ez a(z) okosóra garantáltan sportolásra ösztönöz

A(z) IMMAX Lady Music Fit rózsaszín figyelemmel kíséri a teljesítményedet olyan sportoknál, mint a(z) futás, séta, kerékpározás és túrázás. A pulzusmérő funkció biztosítja, hogy a zsírégetésre leginkább alkalmas pulzusszámon mozogj és gyorsabban fogyj. Az egészséges életmód fenntartásában ugyancsak támogat az elégetett kalóriák számlálásával. A lépésszámláló funkció szüntelenül figyeli a mozgást és elemzés után különféle statisztikákat készít. Hogyha futsz, hasznosnak fogod tartani a megtett távolság kijelzését.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,1 "
Kijelző típusa TFT
Üveg Gorilla Glass

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 36 mm
Tok anyaga Acél
Tok színe Rózsaszín
Vezérlés módja Érintőképernyő
Tömeg 40 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Oximéter, Rezgés

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Séta, Túrázás
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás
Egészségügyi funkció Vérnyomás mérés, Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Rendszeres folyadékbevitel, Intelligens ébresztés, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Alvás / Ne zavarjanak mód, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német
Felület nyelve Cseh, Angol, Német

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 240 óra (10 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 120 óra (5 nap)
Tárhely kapacitása 4 GB
Kód:  IMMlm1b
Termékszám:  09040

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15