Oldal frissítése

Imetec 8651 Max Power Animal

Kiegészítők a termékhez

Imetec 8651 Max Power Animal

Egyszerűsítse a végletekig a népszerűtlen takarítást  az ultra nagy teljesítményű Imetec 8651 rúdporszívóval.  Animal Care turbó fejjel, amely tökéletesen felszedi az kisállatszőrt bármilyen padlóról. A porzsák nélküli porszívó A energiaosztályba tartozik, és az ECO technológia további 55% -kal csökkenti az energiafogyasztást a versenytárs modellekhez képest.

4 kg-os könnyű, kompakt porszívó mindig kéznél van, és így alkalmas a mindennapi használatra. Innovatív 3 az 1-ben multi-fejjel, amely képes megbirkózni a padló, szőnyeg és parketta tisztításával, beleértve kerámialapokat is. Értékelni fogja a teljesítmény szabályozást és az 5 méter hosszú kábel automatikus tekercselését . Megbízható ciklon filterrel 3 lépcsős szűrést tesz lehetővé.

Modern Imetec rúdporszívó

  • Gyors, hatékony és szuper könnyű
  • Nagyszerű eszköz a mindennapi takarításhoz
  • 3 az 1-ben padló szívófej minden felületre
  • Különleges turbó fej segíti a kisállatszőr porszívózását
  • 3 lépcsős szűrőrendszer a szinte tökéletesen tiszta levegőért
  • Energiatakarékos, miközben nagy teljesítményű (700 W)
  • Ciklon technológia maximalizálja a szívóteljesítményt és a szűrő élettartamát
  • Tápkábel automata visszatekerés az egyszerű tárolásért
  • Különleges dizájn a kék és fehér szín ötvözésével

Bízzon a ciklon technológiában

Az Imetec porzsák nélküli porszívó a népszerű ciklon technológiát használja a szennyeződések eltávolításához. A kivehető ciklon filter elválasztja a felszívott piszkot és port a légáramtól és a 0,7 literes tartályba gyűjti. Ciklon technológia 3 lépcsős szűrőrendszerrel biztosítja a jobb levegőminőséget, mely különösen fontos az allergiában szenvedőknek. Egyenletes szívóerőt tart fenn és a porzsákot is megspórolja.

Kód:  IMEVTS09
Termékszám:  8651

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05