Oldal frissítése

Imetec 8630 Piuma

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Imetec 8630 Piuma

Egyszerűsítse le a népszerűtlen takarítást és használja az ultra nagy teljesítményű Imetec Piuma rúdporszívót. Kombinált szívófejű, amely könnyen megbirkózik a szőnyegek és padlók porszívózásával. Ez a porzsák nélküli ciklon porszívó "A" energiatakarékosságú és ECO technológiája akár 30% -kal képes csökkenteni az energiafogyasztást a versenyképes modellekel összehasonlítva.

A könnyű, 3 kg súlyú és kompakt méretű porszívó mindig kéznél van, ezáltal alkalmas mindennapi használatra. A szerkezete még a legszűkebb helyekre is bejut, melynek köszönhetően eltávolíthatja minden zugból a  szennyeződéseket. Biztosan értékelni fogja a 6 méteres kábel fogantyúra való felcsévélését  . A kellékekhez egy megbízható, négy fokozatú  ciklon szűrő is tartozik. 

Modern Imetec rúdporszívó

  • Gyors, hatékony és szuper könnyű
  • Nagy segítség a napi takarításkor
  • A padlóhoz tartozó fej megbirkózik minden felülettel
  • Kombinált szőnyeg / padló kefe
  • 4. fokozatú szűrőrendszer a szinte tökéletesen tiszta levegőhöz
  • Energiatakarékosság a nagy teljesítmény (600 W) fenntartásakor
  • Ciklon technológia, ami maximalizálja a teljesítmény és a szűrő élettartamát
  • Extra hosszú hálózati kábel a rúdra való feltekeréssel
  • Mosható 0,6l-es tartály
  • Az egyedi dizájn ötvözi a zöld és a fehér színt

Bízza a  ciklon technológiára

Az  Imetec porzsák nélküli porszívó a szennyeződések elválasztására a ma közkedvelt ciklon hatást használja fel. A mosható ciklon szűrő elválasztja a szennyeződések és a por részecskéit a légáramlattól, majd ezeket egy 0,6l tartályba gyűjti. A ciklon technológia 4 fokozatú szűrője biztosítja a jobb levegőminőséget, ami főként az allergiában szenvedők részére  fontos. Folyamatosan fenntartja a szívóteljesítményt és pénzt takarít meg a porzsákok vásárlását illetően .

 
Kód:  IMEVTS06
Termékszám:  8630

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20