Oldal frissítése

Imetec 7815

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Imetec 7815

Szeretnél kenyeret és egyéb süteményeket készíteni a saját konyhádban, hogy mindig friss legyen pontosan megfeleljen a saját igényeidnek? Az IMETEC 7815 házi kenyérsütő kifejezetten gluténmentes étrendre van kialakítva, ezért különösen azok számára ajánlott, akik nem fogyaszthatnak hagyományos kenyeret, vagy azok, akik egészségesebbek alternatívákat keresnek. Ez a kenyérsütő képes kezelni a dagasztást, a kelesztést és a sütést. 2 dagasztóval van felszerelve, amelyek gond nélkül kezelik a különböző keverékeket. 20 automata programja van egy bizonyos típusú liszthez, így könnyen elkészítheti a süteményeket. gluténmentes, teljes kiőrlésű búza, tönköly, kamut valamint hagyományos liszttel is. Az IMETEC 7815 házi kenyérsütő 3 állítható sütési szinttel rendelkezik.

Az IMETEC 7815 kenyérsütő fő jellemzői

  • Az IMETEC házi péksége kifejezetten gluténmentes étrendhez készült
  • A kenyérsütővel gyúrhatod, kelesztheted és sütheti a tésztát
  • 20 automata program bizonyos típusú liszthez
  • Az Imetec 7815 3 tartályt tartalmaz kenyér, kisebb kenyér és kis péksütemények számára
  • Emellett a nem tapadó cserélhető anyag biztosítja a könnyű tisztítást és karbantartást
  • Az olasz konyhafüzet 100 sós és édes péksütemény receptet tartalmaz

Az IMETEC 7815 otthoni kenyérsütő fő jellemzői

Ezzel a kenyérsütővel friss, házi készítésű süteményeket készíthetsz, amelyek készen állnak a reggeli elkészítésére, vagy egyszerűen beállíthatják a sütési időt az aktuális igényeknek megfelelően, késleltetett indítással akár 15 óráig. A digitális kijelzőnek köszönhetően az IMETEC 7815 kenyérsütő üzemeltetője áttekintheti az aktuálisan beállított programot és időt. A kijelzőn egyszerűen megjelölt vezérlőgombok találhatók.

Imetec 7815 univerzális kenyérsütő

Az IMETEC 7815 segítségével különböző típusú kenyereket és péksüteményeket süthetsz. 3 különböző konténer áll rendelkezésre a kenyér, a kisebb cipők és a péksütemények számára. Például a tapadásmentes felületekkel rendelkező formák használhatók toast kenyér, ciabatta, bagett, stb készítéséhez. Az IMETEC 7815 gluténmentes kenyérsütő minden felhasználója értékelni fogja a hozzá csomagolt olasz szakácskönyvet, amely 100 receptet tartalmaz sós és édes süteményekhez, köztük 40 gluténmentes recepttel.


Paraméterek

Szín

Szín Ezüst

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 920 W
Töltet tömege 2 000 g
Tulajdonságok Kijelző

Funkciók és programok

Funkciók Késleltetett indítás, memória áramszünet esetére
Programok száma 20
Különleges programok Gluténmentes kenyér, Bagett, Zsemle

Kiegészítők

Kiegészítők Sütőforma, Bagett forma
Kód:  IMEDP157
Termékszám:  7815

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05