Oldal frissítése

Imetec 4035

44 590 Ft

Imetec 4035

Egyszerű megoldást keresel a beltér kifűtésére? Akkor a neves Imetec által gyártott ventilátoros hősugárzó egy príma választás. Kétségtelenül értékelni fogod a nagy fűtési teljesítményét, ami 2200 W. Összesen 6 teljesítményszint áll rendelkezésre, melynek hála egyszerűen szabályozhatod a hőfokot. A kompakt méretű Imetec hősugárzó ventilátor könnyedén áthelyezhető. A termosztát nemcsak a beállított hőmérsékletet tartja fenn, de működtetési költségeket is megspórol. Az elektronikus vezérlés kényelmes kezelést biztosít. A jobb átláthatóság és kezelhetőség érdekében LED kijelzővel egyaránt ellátták. Az időzítő gondoskodik arról, hogy mindig kellően felmelegített szobába térj vissza. A praktikus Imetec ventilátoros hősugárzó üzemelését fényjelző jelzi. Felborulás elleni védelemmel is büszkélkedhet, mely felborulás esetén rögvest kikapcsolja a készüléket. A hővédelem elejét veszi a túlmelegedésnek. Az anti-freeze funkció nem engedi fagypont alá csökkenni a hőfokot a helyiségben. A távvezérlő fokozza a kényelmes használatot. A forgó alap egyenletesen eloszlatja a hőt, így a helyiség minden sarkába eljut a meleg levegő. Bel- és kültéren ugyancsak használható.

Ventilátoros hősugárzó Imetec 4035 ...

Imetec 4035 ventilátoros hősugárzó legfőbb tulajdonságai

  • A népszerű Imetec hűtő fűtő ventilátor tökéletesen alkalmas a szoba gyors felfűtésére
  • Maximális fűtési teljesítménye 2200 W
  • Fűtőrendszer típusa: elektromos
  • Felborulás elleni védelemmel ugyancsak ellátták
  • Integrált termosztáttal
  • Összesen 6 teljesítményszint áll rendelkezésre
  • Színe: fekete
  • Ez egy földre helyezhető változat
  • Méretei: 58,7 × 26,3 × 22,8 cm

Paraméterek

Fűtés típusa

Fűtőrendszer típusa Elektromos

Alkalmas

Alkalmas Lakásba, Házba, Nyaralóba

Anyag

Anyag Műanyag

Tulajdonságok

Elhelyezés Földre
Tulajdonságok Elektronikus vezérlés, LED kijelző, Működést jelző fény
Energiafelhasználás 2 200 W
Fűtési teljesítmény 2 200 W
Teljesítményszintek száma 6

Funkciók

Funkciók Felborulás elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze, Időzítő, Termosztát, Távirányító, Ventilátor, Forgó talp, Hőmérséklet szabályozás

Szín

Szín Fekete

Méret

Magasság 58,7 cm
Szélesség 26,3 cm
Mélység 22,8 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  IMEHV352
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4035

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20