Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

iMac 24" M1 ezüst

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kiegészítők a termékhez

iMac 24" M1 ezüst

iMac

Most az M1 chippel és új dizájnnal.

12 hosszú éven keresztül vártunk az Apple iMac asztali számítógép megújulására. Ez a pillanat most végre elérkezett. A teljesen megújult iMac luxus 4,5K kijelzővel érkezik, alapja a rendkívül erős, 5 nm-es Apple M1 lapkakészlet. Villámgyors, nyolcmagos processzoraival bármilyen feladat kezelésére képes. Emellett rendelkezik egy nyolcmagos grafikus chip-pel is, amelynek teljesítménye elegendő még a legnagyobb igényű alkalmazásokhoz és játékokhoz is. Nem szabad megfeledkeznünk a tizenhatmagos Neural Engine gépitanulási gyorsítómodulról sem. Ez az új Apple iMac.

4,5K felbontás

24"-es Retina kijelző.

Az új Apple iMac 24"-es kijelzővel büszkélkedhet, az átlagosnál nagyobb, 4480 × 2520 pixeles felbontással. Ez egy valóban fantasztikus képernyő csupán 11,5 mm-es vastagsággal, alumínium házban. Magát a kijelzőt széles P3 színskála, akár 500 nites fényerő és tökéletesen tükröződésmentes felületkezelés jellemzi a zökkenőmentes olvashatóságért. Az iPhone készülékekhez hasonlóan a True Tone technológia gondoskodik a kijelző színhőmérsékletéről a környezet fényviszonyainak megfelelően.

Kommunikáció

Tartozékok és más funkciók.

Az iMac készen áll a kommunikációra a barátokkal az 1080p felbontású FaceTime HD kamerával. A képminőségről az Apple M1 chip speciális jelfeldolgozója gondoskodik. A precíz stúdió mikrofonok rögzítik a hangot például a világ másik felére. A készülék kiegészítői az új iMac színéhez passzoló kényelmes Magic Keyboard és egy Magic Mouse. Természetesen az olyan további kiegészítők, mint a fejhallgató, a továbbfejlesztett billentyűzet vagy trackpad már alig várják, hogy kipróbáld.

Apple iMac

Csatlakozók

2 × Thunderbolt / USB 4.

Az Apple iMac egy pár USB-C csatlakozója támogatja a Thunderbolt / USB 4-et. Továbbá rendelkezik még két USB 3 típusú USB-C porttal. Ez megkönnyíti bármilyen kiegészítő csatlakoztatását. Elérhető még egy 3,5 mm-es jack fejhallgató csatlakozó is. Természetesen nem hiányozhat a Bluetooth 5.0 vagy a villámgyors Wi-Fi 6 sem.

Apple iMac

Hang

Remek hangszórók karcsú házban.

Az új Apple iMac tömege 4,48 kg, mégis rendkívül érdekes hangzást kínál az egy pár mélynyomóval, amelyet a Dolby Atmos támogatással rendelkező magassugárzó egészít ki. Ez teszi lehetővé például az Apple TV+ filmjeinek megtekintését.

Apple iMac

Adatok védelme

A macOS Big Sur rendszer megvéd.

Az Apple iMac hozzáférését a Touch ID védi, amely egyszerre nyújt kényelmet és biztonságot. Az új macOS Big Sur rendszernek köszönhetően most mindent gyorsabban tehetsz meg, mint ezelőtt. Mindeközben pedig maximális mértékben megőrizheted az adataid védelmét.


Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer macOS

Típus

A gép típusa All-in-one PC

Kijelző

Kijelző mérete 23,5 " (59,69 cm)
Felbontás 4480 × 2520 px
Panel IPS

Processzor

Processzor sorozat Apple Silicon
Processzor modell Apple M1
Processzormagok száma 8 ×

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Apple
Videókártya modell M1 8 magos GPU

Merevlemez

Tárhelykapacitás 512 GB (0,51 TB)
Tárhely típusa SSD

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Webkamera, Wi-Fi, Hangszórók
WiFi típus Wi‑Fi 6 802.11ax

Szín és dizájn

Szín Ezüst
Ház mérete All In One

Rendszermemória

RAM memória mérete 8 GB

Kimenetek

USB-C 2 db
Grafika Thunderbolt 3
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Szekrény

Szélesség 547 mm
Magasság 461 mm
Mélység 147 mm
Tömeg 4,46 kg

Tartozékok

Alap tartozékok Magic Keyboard Touch ID-vel

Termékszéria

PC sorozat Apple iMac
Kód:  TL14a3l
Termékszám:  mgpd3mg/a
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05