Oldal frissítése

IK Multimedia iRig PRO DUO

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

IK Multimedia iRig PRO DUO

Az egész zeneipart az Apple termékek uralják, amelyekhez hihetetlen mennyiségű érdekes és szükséges kiegészítőt gyártanak. Pontosan ebbe a kategóriába tartozik az IK Multimedia iRig Pro Duo mobil hangkártya. a mobile melléknév itt még inkább igaz, mivel a kártya az adapter mellett (külön megvásárolható), USB-ről valamint két darab AA elemről is táplálható.

Legfontosabb jellemzői

  • Mobil kétcsatornás audio interfész iPhone, iPad, Android, Mac és PC készülékekhez
  • Két azonos XLR / TRS kombinált bemenet
  • Két alacsony zajszintű stúdió minőségű előerősítő
  • Tápellátás elemekről (2x AA elem) a készülékből vagy DC adapterrel (nem tartozék)
  • Két átkapcsolható 1/4" TRS szimmetrikus kimenet
  • Fejhallgató kimenet hangerőszabályzóval
  • Mini-DIN> Lighting, Micro USB OTG és szabványos USB kábel a csomagban

Az igazi zenészek társa

A hangkártya nagy előnye a hangszerekhez való sokoldalú kapcsolódási lehetőség, lehetőség van 24 bites felvételre, a bekötése és üzembe helyezése a lehető legkönnyebb. A két XLR / TRS csatorna  kombinált bemenetáre 48V fantomtáp vezethető, így csatlakoztatni lehet kondenzátor mikrofonokat, gitárt, basszusgitárt, billentyűzeteket és más eszközöket is. A kristálytiszta rendkívül alacsony zajszintű tágas headroom részt biztosító előerősítője lehetőséget nyújt arra, hogy bárhol professzionális hangminőségű felvételt készíthess. 

Minden szükséges szoftver ingyen

Az IK Multimedia iRig PRO DUO egy nagy szoftvercsomagot is tartalmazza az összes támogatott platformhoz. Az értéke megközelíti a 450 dollárt.

 
Kód:  IKM05a1
Termékszám:  iRig PRO DUO
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10