Oldal frissítése

IK Multimedia iRig PRE HD

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

IK Multimedia iRig PRE HD

Gyakran rögzítesz hangokat útközben, amit aztán szeretnéd iPhone-ra, iPad-re, Mac-re vagy PC-re átmásolni? A kompakt erősítő lehetővé teszi professzionális mikrofon csatlakoztatását, így profi hangzású stúdió minőségben készítheted el videódat. XLR bemenettel és 24 bites átalakítóval rendelkezik. Az Apple MFI-tanúsítványának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy az egész kompakt egység kiváló minőségű hangfelvételt készít, bárhol is legyél. Válaszd az IK Multimedia iRig-et és készíts minőségi hangfelvételt bárhol is legyél.

Az IK Multimedia iRig PRE HD erősítő főbb jellemzői

  • Lehetővé teszi professzionális mikrofon csatlakoztatását
  • Kompatibilis és tanúsított az Apple eszközök számára
  • Kiváló minőségű 24bit / 96kHz átalakító
  • Phantom tápegység
  • Stúdió minőségű hangot kapsz
  • 3,5 mm-es fejhallgató / AUX bemenet
  • Maximálisan kompakt kivitelezés

A széles körben elérhető Mic Room szoftver

Tartalmazza foglalja az erőteljes Mic Room szoftver (Mac, PC és iOS). Ezzel a fejlett eszközzel lehetővé válik a zeneszámok kezelése, szerkesztése és létrehozása, így minden készen áll, hogy csúcsminőségű felvételeket készíts. Könnyedén használhatod a legmodernebb mikrofonokat, és olyan technikákon dolgozhat, amelyek egy kicsit kisebbek és sokkal olcsóbbak, mint egy stúdióban. A Mic Room is kompatibilis az Audiobus és az Inter-App Audio eszközökkel, így számtalan kreatív lehetőséggel használható. Az IK Multimedia iRig PRE HD segítségével közvetlenül léphetsz az akcióba. Az erősítő alkalmas újságíróknak, szerkesztőknek, zenészeknek vagy vloggereknek.

Kód:  IKM05c
Termékszám:  SIKM821
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20