Oldal frissítése

IK MULTIMEDIA iRig Micro Amp

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

IK MULTIMEDIA iRig Micro Amp

Kompakt méret és elegendő teljesítmény - pontosan ez az, ami az IK Multimedia iRig Micro Amp gitárerősítő kínál. A 4 hüvelykes hangszóró biztosítja a minőségi reprodukciót. Ez a modell többet tud, mint amire számítanál. Nagy előnye, hogy képes csatlakozni iPhone, iPad vagy Mac / PC készülékhez. Az AmpliTube CS alkalmazással egyszerre több mint 10 amp és 26 stompbox modell játszható le, és élvezheted a 9 amper és 10 stomp modellt a mellékelt AmpliTube 4 for Mac / PC készülékkel. Ha iPhone-hoz, iPad-hez, Machez vagy PC-hez csatlakoztatod, közvetlenül tudsz rögzíteni vagy használhatod a gitáros hangszerkesztő alkalmazásokat. A hang közvetlenül a 4 hüvelykes hangszóróra irányul. A kombinációt a cég elismert iRig HD 2 készüléke alapján tervezték, és 24 bites / 96 kHz-es felbontást kínál a magas hangminőség érdekében. Értékelni fogod a 10 erősítő szimulációt és a 26 effektust is.

Az IK Multimedia iRig Micro Amp gitárerősítő főbb jellemzői

  • 15 W-os kompakt gitáros kombináció
  • 4 hüvelykes hangszóró
  • 3 különálló csatorna
  • Akkumulátoros lehetőség
  • Kimenet a külső hangszóróhoz
  • 5 driver (Bass, Mid, Treble, Gain, Volume)
  • Fejhallgató kimenet
  • Audio interfész 24 bites / 96 kHz-es felbontással iOs, PC / Mac számára
  • Az AmpliTube alkalmazás és szoftver segítségével a Micro Amp a hangok további spektrumát kínálja

Kezdődhet a szórakozás az IK Multimedia iRig Micro Amp-pal 

Az IK Multimedia iRig Micro Amp gitárerősítő tökéletes a hálószobában vagy a laptopon  történő gyakorláshoz, vagy akár  utcai dzsemmeléshez a barátokkal. A 7,5 W-os tápegység mellett a hangszóró akkumulátorral is működtethető (6 × AA). Tehát minden lelkes gitáros számára nagyszerű üzenetünk van, a kombó azonnal készen áll az elektromos gitár hangosítására.

A csomag tartalma:
iRig Micro Amp, lightning / micro-USB kabel 60 cm, USB A / micro-USB kabel 60 cm,  6 × 1,5 V AA elem, 3/8"-16-male - 5/8" -27-es female csatlakozó adapter a mikrofonállványhoz

Kompatibilitás:
iOS zařízení: iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPod touch 6th generation, iPod touch 5th generation, iPad Pro 10.5-inch, iPad Pro 12.9-inch (2nd Generation), iPad Pro 9.7-inch, iPad Pro 12.9-inch (1st Generation), iPad mini 4, iPad Air 2, iPad mini 3, iPad Air, iPad mini 2, iPad mini, iPad 5thgeneration, iPad 4th generation. IOS 6 vagy újabb szükséges.
Windows: A Windows 10 WASAPI támogatása az alacsony késleltetésű hangzáshoz. 1x USB-port. (ASIO4ALL Windows 7 és 8 esetén).

Méretek:
210 x 125 x 155 mm
Tömeg:
1,26 kg


Paraméterek

Méretek

Szélesség 210 mm
Mélység 155 mm
Magasság 125 mm
Tömeg 1,26 kg

Típus

Típus Tranzisztoros
Kivitel Akusztikus

Rendeltetés

Rendeltetés Gitár

Jellemző

Teljesítmény 15 W
Csatornák száma 3
Közép hangszórók száma 1
Közép hangszórók átmérője 4 "

Tulajdonságok

Tulajdonságok Torzítás (Gain), Akkumulátorról működés

Csatlakozás

Bemenetek száma 2
Interfész Erősített kimenet a külső hangszóró dobozon
Fejhallgató csatlakozó 3,5 mm Jack
Kód:  IKM01a3
Termékszám:  SIKM787
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05