Oldal frissítése

IK Multimedia iRig Keys PRO

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

IK Multimedia iRig Keys PRO

Az iRig Keys Pro egy teljes értékű hordozható billentyűzet Apple eszközökhöz (iPhone, iPad, iPod, Mac/PC). Ezzel a készülékkel a legjobbat kapja - a kompakt kialakításnak köszönhetően ez a MIDI vezérlő hihetetlenül mobilis, így használhatja azt bárhol és bármikor. A készülék kisebb méretei ellenére is biztosítottak a standard leütésérzékeny billentyűk, amelyek valósághű játékélményt nyújtanak. A billentyűk zenei tartománya három teljes oktávot fed le.
A maximális kényelmet és rugalmasságot tovább fokozza a modulációs és hangszín kerék. A külső pedált jack bővítő port segítségével lehet csatlakoztatni. A könnyen kezelhető vezérlőpanel öt háttérvilágítású gombbal rendelkezik (program és oktávváltó gombok, program és hangerő-szabályozó gomb és a négy darab konfigurálható beállításra szolgáló SET gomb). Kompatibilitás biztosítása a Lightning, 30-pin iOS vagy USB kábelekkel. Az AppStore-ról ingyenesen letölthető speciális alkalmazások a SampleTank Free és az iGrand Piano Free. A Mac/PC felhasználók számára ez az alkalmazás a SampleTank 2L néven található meg.
Műszaki adatok:
Billentyűk:
37 darab 3 oktávos leütésérzékeny billentyű
Funkciók:
hangerő szabályozás, a program- és oktávváltás, pedál bemenet
Plug and play kompatibilitás:
Lightning 30-pin iOS kábel - iPad, iPhone, iPod touch
USB kábel - Mac/PC
Méretek:
59 x 19 cm (szélesség x magasság)

Kód:  IKM01b5
Termékszám:  iRig KEYS PRO
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15