Oldal frissítése

IK Multimedia iRig Keys

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

IK Multimedia iRig Keys

Az iRig Keys hordozható billentyűzet iPhone, iPod touch, iPad, vagy MAC készülékeidhez csatlakoztatható, 30-tűs csatlakozó vagy USB port használatával. 37 érzékeny billentyűvel rendelkezik, amely 3 teljes oktávot jelent, és egy extra hangot. Kialakítása lehetővé teszi a könnyed átvitelt, és csatlakoztatást ott, és akkor, ahol éppen szükséged van rá. Nagyon kevés energiát használ, így közvetlenül az eszközről működtethető.

Csatlakoztatás után használhatod az alkalmazást, és az irányítógombokat a különböző hangok és effektek kiválasztására, amelyekkel az Apple készülékek kompatibilisek. Ha keverőpulthoz, hangszóróhoz vagy ezek kombinációjához csatlakoztatod a billentyűzetet, egyből élvezheted a kiváló előadásokat, és zenéket.
Az iRig Keys lehetővé teszi a modulációt, és pitch bend-et, illetve hangerőszabályzóval, különböző oktávokkal, és kiválasztható programokkal rendelkezik. A készülék mintegy 4 előre betáplált programot tartalmaz, ezeket egyszerűen váltogathatod. Ráadásul, Apple készülékeken kívül Windows számítógépekhez is csatlakoztathatod a terméket, USB porton keresztül, MIDI támogatással. Lábkapcsoló szintén csatlakoztatható a készülékhez. 
A készülékhez megkapod a SampleTank FREE, iGrand Piano FREE és SampleTank 2L alkalmazásokat is.

A csomag tartalma:
iRig KEYS
30-tűs kábel
Micro USB kábel

Kód:  IKM01b4
Termékszám:  iRig Keys
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20