Oldal frissítése

IK Multimedia IRIG Acoustic

IK Multimedia IRIG Acoustic

Az Apple termékek,teljesen uralják az egész zeneipart hihetetlen mennyiségű érdekes és alapvetően szükséges kiegészítőkkel. Pontosan ebben a kategóriában jogosan és megérdemelten szabadalmaztatott Acoustic Iriga mikrofon is beletartozik, amelyet egyszerűen rá kell pattintani bármilyen akusztikus gitárra és az AmpliTube Acoustic használatával az Ön okostelefonját átalakítja egy mobil gitár stúdióvá.

Legfontosabb jellemzői

  • Csúcstechnológiájú MEMS mikrofon
  • Egyszerű a telepítése, amely a szó szoros értelmében másodpercek alatt elvégezhető
  • Teljes mobilitással rendelkezik a miniatűr méreténak köszönhetően
  • Kábel hossza: 2 m
  • Alkalmazás elérhető az iOS vagy akár még az Android számára is

Szívbéli társa a tehetséges gitárosoknak

Még drága stúdió berendezések nélkül is kiváló felvételeket készíthet a gitár tudását használva. Az iRig Acoustic-ot úgy tervezték, hogy tökéletesen lemásolja az ideális mikrofon elhelyezést és pontosan rögzíti a felvételt az egész frekvenciatartományba eső, hang jellegének megfelelően,a komplex harmonikus felhang spektrumban és az akusztikus gitár hangfestését is. Elhelyezése az akusztikus gitáron lehetővé teszi,Önnek, hogy rögzítse a teljes hangtartományt, beleértve az összes rezgést is.

Paraméterek

Méret

Szélesség 32 mm
Magasság 32 mm
Mélység 19 mm

Mikrofon tulajdonságai

Min. frekvencia 15 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Impedancia 50 Ohm

Csatlakozás

Kábelhosszúság 2 m

Tömeg

Tömeg 20 g
Kód:  IKM01f9
Termékszám:  iRig Acoustic
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20