Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

IK Multimedia IRIG 2

3,7 17 értékelés
Leárazás -3 %
18 190 Ft 18 790 Ft

IK Multimedia IRIG 2


Az iRig 2 a rendkívül sikeres iRig gitár és basszusgitár interfész új, továbbfejlesztett változata. Mindent megtalál rajta, amivel elődje is rendelkezik. Erőteljes hangot és könnyű használatot kínál. Emellett néhány dologban tovább fejlesztették, például sokoldalú erősítés ellenőrzést, 6,3 mm-es erősítő kimenetet és intelligens eszközök támogatását kínálja Android operációs rendszerrel. Természetesen támogatja az iPhone, iPad, iPod touch készülékeket és Mac számítógépet is.


Tökéletes partner játék közben

A beépített erősítő kimenet új alkalmazási lehetőségeket kínál, különösen az  AmpliTube szoftvert használva. Ez egy speciális gitár és basszus effekt processzor, amely különféle hatások, erősítők és más hagyományos felszerelések hatalmas könyvtárához biztosít hozzáférést. Akár barátaival jammel, akár új technikákon dolgozik, felvételt készít egy stúdióban vagy élőben játszik, mindig értékelni fogja az iRig 2 tulajdonságait. Ha nem szeretne mást zavarni a hangos játékkal, akkor elég egy fülhallgatót csatlakoztatni a 3,5 mm-es csatlakozóba.

Az iRig 2 ráadásul egy kapcsolóval is rendelkezik, amellyel választhat az effektekkel feldolgozott, és a tiszta jel között. Ez azt jelenti, hogy mobil eszközét tunerként, felvétel készítésére vagy bármi egyébre is használhatja, miközben 100% -ig tiszta jelet biztosít számára.

Iriga 2

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Iriga 2

konektivita

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Egyszerű csatlakozás

Az iRig 2 konverter széles körben kompatibilis különféle hangszerekkel és mobil eszközökkel. Rendelkezik egy univerzális 3,5 mm-es TRRS kimenettel, amely együttműködik az iPhone, iPad, iPod touch eszközökkel, Mac számítógéppel és egyes Android készülékekkel.

Az integrált 6,3 mm-es bemenethez gitárt, basszusgitárt és egyéb olyan hangszereket csatlakoztathat, amelyek vonalkimenetet hoznak létre. A kívánt eszközt elég az iRig 2 konverterhez csatlakoztatni, pontosan úgy, mint az erősítő vagy kombók esetében tenné.

Mivel a hangerő hangszerről hangszerre változik, ezért az iRig 2-n egy erősítés szabályzó forgatógombot is talál, amellyel a bemeneti/kimeneti szintet pontosan az igényeinek megfelelően állíthatja be. Akkor is tökéletes kimenetet kap, ha egy erős, dupla hangszedő elektromos gitárt Samsung Galaxy Note 4 telefonhoz, vagy egy elektroakusztikus jazz gitárt iPhone 6-hoz csatlakoztat.

Legfontosabb jellemzők

  • 6,3 mm-es hangszer bemenet gitárhoz, basszusgitárhoz és egyéb hangszerekhez.
  • 6,3 mm-es kimenet külső erősítőhöz, nem szükséges hozzá vezetékes adapter.
  • 3,5 mm-es TRRS kimenet iPhone-hoz, iPadhez, iPod touch-hoz, Mac számítógépekhez és Android eszközökhöz.
  • 3,5 mm-es fejhallgató kimenet.
  • Kompakt és könnyű design.
  • Kapcsoló két állapottal: FX és THRU (effektek és tiszta jelek).
  • Erősítő szabályozó forgatógomb a jelek egyszerű vezérléséhez.
  • Mikrofon állványhoz erősíthető tépőzáras rendszer.

 

oceneni

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Használat Android OS eszközökkel (tabletekkel és telefonokkal)

Van egy intelligens eszköze Android operációs rendszerrel? Az iRig 2 számos Samsung, LG, Motorola, HTC és más márkájú eszközzel kompatibilis. Bármilyen Android 5, vagy attól újabb operációs rendszerű eszközt használhat az iRig 2 konverterrel, amennyiben az eszköz CTIA/AHJ elrendezésű 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik. Az AmpliTube Android alkalmazás olyan Android eszközökkel kompatibilis, amelyek támogatják a Samsung Professional Audio technológiát. Ezek közé tartozik például a Samsung Galaxy Note 4, a Galaxy Note Edge, a Galaxy S5 és a Galaxy Note 3.

 

Műszaki adatok:

Elsődleges paraméterek:
Frekvenciatartomány: 20 - 20000 Hz
Hangszer bemenet: 6,3 mm
Erősítő kimenet: 6,3 mm
Kimenet mobil eszközökre: 3,5 mm-es TRRS
Fejhallgató kimenet: 3,5 mm

A következő iOS eszközökkel kompatibilis (az aktuális listát lásd a gyártó honlapján ):
iPhone: iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3GS
iPod: iPod touch (5., 4. és 3. generáció)
iPad: iPad Air 2, iPad mini 3, iPad Air, iPad mini 2, iPad 4, IPad mini, iPad 3, IPad 2, iPad
Szükséges operációs rendszer: iOS 4.3 vagy újabb

A következő Android eszközökkel kompatibilis:
CTIA / AHJ csatlakozási szabványt használó eszközök
Szükséges operációs rendszer: Android 5 vagy újabb
Az AmpliTube for Android alkalmazás az olyan Android eszközökkel kompatibilis, amelyek támogatják a Samsung Professional Audio technológiát. Ezek közé tartozik a Samsung Galaxy Note 4, a Galaxy Note Edge, a Galaxy S5 és a Galaxy Note 3.

Mac számítógép:
Ellenőrizze, hogy az Apple Menü -> További információk -> Rendszerüzenetek -> Hang útvonalat követve megtalálja-e a "Külső mikrofon / iPhone headset"-et a funkciók között.

Kivitelezés:
Méretek: 72 x 39 x 21 mm
Tömeg: 43 g

Kód:  IKM02b4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  iRig 2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10