Oldal frissítése

IK Multimedia iKlip Xpand állvány

5 1 értékelés

IK Multimedia iKlip Xpand állvány

Az univerzális asztali állvány állítható négy bővíthető fogantyúval rendelkezik különböző méretű tablethez. A gömbcsukló tökéletes látószöget biztosít mind a magasság, mind a szélesség tekintetében. A tartó kompatibilis iPad / iPad Mini / iPad Air modellel és az összes 7"-12,1" átmérőjű tablettel, beleértve a keretet is. A fogantyúk szélességének beállítása 153,5 mm és 220,8 mm között lehet.

Ennek a tartónak az előnye, hogy nem blokkolja a tableten lévő gombokat vagy portokat. A tartó stabil és robusztus állvánnyal rendelkezik, amelyet elhelyezhet bármilyen vízszintes felületre, esetleg használhat asztalszorítót. A gumizott érintkezési pontok megóvják a tabletet a karcolásoktól. A tartó iKlip Stage alkalmazással kapható az egyszerű szövegek, jegyzetek, gitár lapok stb. érdekében.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Használat Univerzális – minden készülékhez

Kompatibilitás

Készülék min. szélessége 17,78 cm
Készülék max. szélessége 30,73 cm
Kód:  IKM01d3
Termékszám:  iKlip Xpand Stand
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10