Oldal frissítése

IK Multimedia AXE I/O Solo + AmpliTube 5 Bundle

133 290 Ft
104 950 Ft áfa nélkül

IK Multimedia AXE I/O Solo + AmpliTube 5 Bundle

Az IK Multimedia AXE I/O SOLO egy professzionális audio interfész, amelyet kifejezetten gitárosok számára terveztek. Kategóriájában legjobb hangminőséget és erőteljes funkciókat kínál, amelyek kifejezetten a gyorsabb és könnyebb rögzítést célozzák. Az előadás legpontosabb részleteinek rögzítése, a hangszerből való legjobb kihozatal, valamint a tiszta és átlátható hangzás fenntartása érdekében az AXE nagy dinamikatartományt és széles frekvenciaválaszt kínál.

Az IK Multimedia AXE I/O Solo + AmpliTube 5 Bundle külső hangkártya legfontosabb jellemzői

  • Professzionális audio interfész IK Multimedia AXE I/O SOLO gitárosoknak
  • A kategória legjobb hangminősége
  • Nagy dinamikatartomány és széles frekvenciaválasz
  • Diszkrét bemeneti áramkör háromszoros Pure JFET topológiával és passzív/aktív opciókkal
  • Z-Tone áramkör impedanciaillesztéshez
  • Amp Out
  • AmpliTube 5 szoftvercsomag

Rugalmasság az IK Multimedia AXE I/O SOLO hangkarakterisztikájának beállításában és kiválasztásában

Az IK Multimedia AXE I/O SOLO egy exkluzív, teljesen diszkrét bemeneti áramkört kínál. hármas topológiával a Pure transparent hangzás, a népszerű meleg JFET tranzisztoros hangzás és az aktív/passzív hangszóró kombinációjával. A szabadalmaztatott Z-Tone impedanciaillesztő áramkör kölcsönhatásba lép a gitár hangszedőivel, hogy hatalmas beállítási rugalmasságot biztosítson. Lehetővé teszi, hogy az impedanciát 1 MOhms-tól (éles) 2,2 kOhms-ig (kövér) tárcsázza, és a maximális impedanciánál feszesebb, élesebb és pontosabb hangzást érjen el. Az IK Multimedia AXE I/O SOLO+ lehetővé teszi, hogy kényelmesen csatlakoztasson gitárerősítőket és pedálos effekteket anélkül, hogy az éppen csatlakoztatott eszközöket le kellene választania a földelt, alacsony zajszintű kimenettel rendelkező dedikált Amp Out-nak köszönhetően.

Az IK Multimedia AXE I/O SOLO + AmpliTube 5 csomag integrálása szoftveres szimulációkkal

Az IK Multimedia AXE I/O SOLO zökkenőmentesen integrálódik a mellékelt autentikus szoftveres szimulációkkal, például az AmpliTube 4 Deluxe szoftverrel. Ez egy nagy szoftvercsomagot tartalmaz, amely több mint 140 virtuális gitár- és basszusgitármodellt, hangszórókat és pedálhatásokat tartalmaz. A széleskörű szoftvercsomag tartalmazza a T-RackS 5 processzort a tíz legnépszerűbb plug-innel a gitárok és basszusok szerkesztéséhez, és végül, de nem utolsósorban az Ableton Live 10 Lite-ot a felvételek professzionális hangrögzítéséhez.

Paraméterek

Jellemző

Mintavételi frekvencia 192 kHz
Bit mélység 24 bit
Hangkártya interfész USB-B
Mellékelt kábel interfész USB-A
Bemenetek száma 3 ×
Kimenetek száma 4 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók PC alkalmazások, LED-jelző, Fantom tápegység + 48V, Csatorna erősítés potenciométerek, Nagy master out potenciométer

Bemenetek

6,3 mm-es jack bemenet 1 ×
Combo XLR bemenet 1 ×
MIDI bemenet 1 ×
Hi-Z bemenet 1 ×

Kimenetek

6,3 mm-es jack kimenet 3 ×
MIDI kimenet 1 ×
Fejhallgató csatlakozó 6,3 mm Jack
Kód:  IKM01a7
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SIKM764

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB34