Oldal frissítése

IK Multimedia AXE I/O

115 290 Ft
90 780 Ft áfa nélkül

IK Multimedia AXE I/O

Az IK Multimedia AXE I/O egy professzionális audio interfész, amelyet kifejezetten gitárosok számára terveztek. A készülék a kategória legjobb hangminőségét és hatékony funkciókat kínál, amelyek kifejezetten a gyorsabb és egyszerűbb rögzítést célozzák. Az előadás legpontosabb részleteinek rögzítése, a hangszerből való legjobb kihozatal, valamint a tiszta és átlátható hangzás fenntartása érdekében az AXE 117 dB dinamikatartományú és 3 Hz - 32 kHz frekvenciaválaszú. 2 Hi-Z elülső bemenetet biztosít gitárokhoz és basszusgitárhoz, 2 hátsó combo bemenetet fantomtáplálással mikrofonok és vonalas hangszerek csatlakoztatásához, valamint tiszta, precíziós elülső csúcsmérőket a jelszint kényelmes monitorozásához.

Az IK Multimedia AXE I/O külső hangkártya legfontosabb jellemzői

  • Professzionális audio interfész IK Multimedia AXE I/O gitárosoknak
  • A kategória legjobb hangminősége
  • Dinamikai tartomány 117 dB és frekvenciaválasz 3 Hz - 32 kHz
  • Pontos elülső mérők a jelszint ellenőrzéséhez
  • Diszkrét bemeneti áramkör háromszoros Pure JFET topológiával és passzív/aktív opciókkal
  • Z-Tone áramkör impedanciaillesztéshez
  • Amp Out

Rugalmasság az IK Multimedia AXE I/O hangkarakterisztikájának beállításában és kiválasztásában

Az IK Multimedia AXE I/O egy exkluzív, teljesen diszkrét bemeneti áramkört kínál a Pure transparent hangzás, a népszerű meleg JFET tranzisztoros hangzás választásával, az Active/Passive opcióval kombinálva. A szabadalmaztatott Z-Tone impedanciaillesztő áramkör kölcsönhatásba lép a gitár hangszedőivel, hogy hatalmas beállítási rugalmasságot biztosítson. Lehetővé teszi, hogy az impedanciát 1 MOhms-tól (éles) 2,2 kOhms-ig (kövér) tárcsázza, és a maximális impedanciánál feszesebb, élesebb és pontosabb hangzást érjen el. A földelt, alacsony zajszintű kimenettel rendelkező dedikált Amp Out erősítőnek köszönhetően az IK Multimedia AXE I/O lehetővé teszi gitárerősítők és pedálos effektek kényelmes csatlakoztatását anélkül, hogy az éppen csatlakoztatott eszközöket le kellene választani.

Paraméterek

Jellemző

Mintavételi frekvencia 192 kHz
Bit mélység 24 bit
Hangkártya interfész USB-B
Mellékelt kábel interfész USB-A
Bemenetek száma 3 ×
Kimenetek száma 4 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók PC alkalmazások, LED-jelző, Fantom tápegység + 48V, Csatorna erősítés potenciométerek, Nagy master out potenciométer

Bemenetek

6,3 mm-es jack bemenet 1 ×
Combo XLR bemenet 1 ×
MIDI bemenet 1 ×
Hi-Z bemenet 1 ×

Kimenetek

6,3 mm-es jack kimenet 3 ×
MIDI kimenet 1 ×
Fejhallgató csatlakozó 6,3 mm Jack
Kód:  IKM01a4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SIKM761

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB20