Oldal frissítése

iHEALTH View BP7 vérnyomás- és pulzusmérő eszköz

4,1 10 értékelés
32 290 Ft

iHEALTH View BP7 vérnyomás- és pulzusmérő eszköz

Kényelmes és pontos vérnyomásmérés

A modern iHealth View BP7s vezeték nélküli vérnyomásmérő lehetővé teszi a precíz vérnyomás és pulzusmérést az otthonod kényelmében vagy akár még útközben is. A készülék a mért értékeket azonnal megjeleníti a háttérvilágítású LED kijelzőn, amely automatikusan bekapcsol, amikor felveszed azt a csuklódra, sőt még abban is segít, hogy megtaláld az ideális pozíciót a méréshez. A vérnyomásmérő 120 mérés értékének tárolására alkalmas belső memóriával rendelkezik, így könnyedén összehasonlíthatod az aktuális mért értéket a korábbi mérések eredményeivel.


Az iHealth View BP7 vérnyomásmérő fő jellemzői

  • Modern, intelligens vérnyomásmérő a csuklódon
  • Bluetooth 4.0 vezeték nélküli technológia
  • Méri a pulzusszámot, és figyelmeztet az esetleges szabálytalanságra
  • Oszcillometriás mérési módszer
  • LED kijelző háttérvilágítással
  • Memória 120 mérés eredményének
  • Automatikus bekapcsolás
  • Nagyon pontos eredményekkel
  • CE tanúsítvánnyal, igazolt orvosi készülék
  • IHealth MyVitals mobilalkalmazás (ingyenes az Android és az iOS számára)

Intelligens mobilalkalmazás

Az iHealth View BP7s vérnyomásmérőt csatlakoztathatod az iHealth MyVitals mobilalkalmazáshoz a vezeték nélküli Bluetooth technológia segítségével, hiszen az alkalmazás jól átláthatóan hasonlítja össze az aktuálisan mért eredményt az eddig mért értékekkel. Az alkalmazás lehetővé teszi a szisztolés és diasztolés vérnyomás, pulzus és pulzushullám megfigyelését és mérését. A mért eredményeket megoszthatod a barátaiddal, a családoddal vagy az orvosoddal is.


Felhasználói fiók a Cloud-on

Az iHealth weboldalon saját felhasználói fiókot hozhatsz létre és összekötheted azt a mobilalkalmazással, így a mért értékeid teljesen biztonságban lesznek. Ezt követően a számítógépen található mért értékekkel számos lehetőség áll a rendelkezésedre, például nyomon követheted azokat. Ez azt jelenti, hogy még akkor sem vész nyoma a személyes adataidnak, hogyha elveszíted a mobiltelefonodat vagy sérülés éri a készüléket.



Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Csuklós

Funkciók

Funkció Automatikus bekapcsolás, Aritmiaérzékelő, Érintéses vezérlés, Vérnyomás grafikus ábrázolása, Helyes mérési helyzet ellenőrzése, LED kijelző, Oszcillometrikus mérési módszer, Memória, Mért adatok megosztása okostelefonnal

Mobilalkalmazás(ok)

Kompatibilis operációs rendszerek Android, iOS

Interfész

Interfész Bluetooth

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás USB-s
Alkalmazás nyelve Angol

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Kód:  EAIH010f2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  IH-BP7s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05