Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

iHealth Push - csuklós vérnyomásmérő

3,7 18 értékelés
15 190 Ft

iHealth Push - csuklós vérnyomásmérő

Pontos vérnyomásmérés az otthonod kényelmében

Az iHealth Push automata csuklós vérnyomásmérő segítségével precízen megmérheted a szisztolés és a diasztolés vérnyomásodat, amely magában foglalja a pulzusértékeket is, mindezt az otthonod kényelmében. A mért értékeket a készülék azonnal megjeleníti a jól olvasható LCD kijelzőjén, ezeket az adatokat pedig könnyedén, egyetlen gombnyomással továbbíthatod az iHealth MyVitals mobilalkalmazás számára.


Az iHealth Push vérnyomásmérő legfontosabb jellemzői

  • Oszcillometriás mérési módszer
  • Automatikus felfújás és leeresztés
  • Figyelmeztetés a szabálytalan szívritmusra
  • Jól olvasható LCD kijelző
  • Belső memória 99 méréshez
  • Kompatibilis az iHealth MyVitals mobilalkalmazással (Android, iOS)
  • Bluetooth 4.0 vezeték nélküli kapcsolat
  • Nagyfokú mérési pontosság amelyet klinikai vizsgálatokkal igazoltak
  • CE tanúsítvánnyal, igazolt orvosi eszköz
  • Tápellátás: 2 x AAA 1,5 V elemmel
  • Utazótok

Klinikailag tesztelt

Az iHealth Push vérnyomásmérő egy CE tanúsítvánnyal rendelkező igazolt orvosi készülék, ezt elsősorban a nagyfokú mérési pontosságának köszönheti. Klinikai tesztek során erősítették meg, hogy a készülék által mért értékek megegyeztek a sztetoszkópos vérnyomásméréssel. Az iHealth vérnyomásmérő emellett elnyerte az Európai Hypertonia Társaság elismerését is.


iHealth MyVitals mobilalkalmazás

A mért értékeket könnyedén továbbíthatod az iHealth MyVitals mobilalkalmazásba a Bluetooth vezeték nélküli interfész segítségével. A jelenleg mért értékek mellett megjelenítheted az eddig mért értékeket is jól átlátható grafikonok vagy táblázatok formájában. Lehetőséged van egyetlen mobileszközön több felhasználói fiók létrehozására is.



Biztonságos iHealth Cloud

Minden adatot egy biztonságos, távoli felhő fiókban tárol a készülék, és gondoskodik a biztonságos hozzáférésről az adataidhoz nem csak az okostelefonodról vagy a tabletről, hanem a laptopodról és a számítógépedről is. A továbbfejlesztett biztonsági funkcióknak hála nyugodt lehetsz afelől, hogy a tárolt adatok teljesen bizalmasak és névtelenek.


Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Csuklós

Funkciók

Funkció Automatikus kikapcsolás, Aritmiaérzékelő, Vérnyomás grafikus ábrázolása, LCD kijelző, Oszcillometrikus mérési módszer, Memória, Mért adatok megosztása okostelefonnal

Mobilalkalmazás(ok)

Kompatibilis operációs rendszerek Android, iOS

Interfész

Interfész Bluetooth

Orvosi eszköz

Egészségügyi eszköz típusa Egészségügyi felszerelés

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Kód:  Ihealth1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  IH-KD-723
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05