Oldal frissítése

iHealth PO3

4,5 8 értékelés
32 590 Ft

iHealth PO3

A vér oxigén telítettség -szintjének pontos mérése

Az iHealth AIR PO3 pulzoximéter segítségével igazán egyszerű a vér oxigén telítettségének megmérése illetve a vérnyomásmérés is. A precíz mérésről egy nem invazív optikai módszer gondoskodik, miután behelyezted az ujjadat a készülékbe. A műszer a sportolás és más tevékenységek során folyamatosan méri az értékeket. A mért értékek rögzítéséhez és elemzéséhez a készüléket csatlakoztathatod az iHealth MyVitals mobilalkalmazáshoz.


Az iHealth PO3 pulzoximéter fő jellemzői

  • CE tanúsítvánnyal, azaz igazolt orvosi készülék
  • Méri a vér SpO2 oxigén telítettségét és a pulzust
  • Beépített LED kijelző
  • iHealth MyVitals mobilalkalmazás (iOS/Android)
  • Mérés két fénysugárral
  • SpO2 mérési tartomány: 70% - 99%
  • SpO2 mérési pontosság: ± 2%
  • Belső memória az utolsó 100 mérés tárolásához

Intelligens mobilalkalmazás

Az iHealth MyVitals mobilalkalmazás, amely a Bluetooth vezeték nélküli technológiát alkalmazza az adatátvitelhez, teljes mérési statisztikát készít, majd eltárolja az adatokat a további feldolgozás érdekében. Ebben az alkalmazásban nyomon követheted és kiértékelheted a mért fizikai jellemzőket és tevékenységeket, megtervezheted az általad elérni kívánt célokat és nyomon követheted azok alakulását. Emellett megoszthatod az eredményeket a barátaiddal, a családoddal vagy az edzővel is.


Optikai mérési módszer

Az iHealth AIR PO3 Oximeter pulzoximéter két fénysugár segítségével méri a vér oxigén telítettségének szintjét, egészen pontosan egy vörös és egy infravörös fénysugárral. Ez a fény megvilágítja a készülékre helyezett ujj hajszálereit és megjeleníti az eredményeket a készülék kijelzőjén vagy a mobiltelefonos alkalmazásban. A vér oxigén telítettsége azt a maximális oxigén százalékot jelöli, amelyet a vér képes szállítani.



Paraméterek

Kapcsolódás

Kompatibilis alkalmazások Gyártó saját alkalmazása

Típus

Típus Ujjra
Alkalmas Felnőtt

Funkciók

Funkciók Lemerült akkumulátor jelző, Csatlakozás mobilalkalmazással

Kapcsolódás

Kapcsolódás Android, iOS
Csatlakozás Bluetooth

Mérési tartomány

Min. oxigéntelítettség 70 %
Max. oxigéntelítettség 99 %
Min. pulzusszám 30 BPM
Max. pulzusszám 250 BPM

Akkumulátor

Elemek típusa AAA
Kód:  EAIH015e
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  IH-PO3

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15