Oldal frissítése

iGET TAB G5 Kids

Kiegészítők a termékhez

iGET TAB G5 Kids

Asztali számítógép vagy notebook nélkül is szeretnél képben lenni? Akkor felkeltheti figyelmedet az ismert iGET által megalkotott tablet. Ez a konkrét tablet kellemesen kompakt és átlátható, 8" képátlójú kijelzőt és HD 1200 × 800 px-es felbontást kínál. Mérete alapján nagyszerűen alkalmas gyermekek és utazók számára. Az IPS megjelenítési technológia kitűnő minőségű képet, illetve jó kontrasztot és széles megtekintési szöget biztosít. Szívét Rockchip 3326 processzor alkotja. Eme iGET TAB G5 Kids 4 magos processzorral hivalkodhat, mely 1,5 GHz-en funkcionál. 3 GB-os RAM memóriája az igényesebb műveletekhez is elég. Az igencsak praktikus iGET TAB G5 Kids tablet Android 12 rendszeren fut. A villamos áramot 5580 mAh kapacitású akkumulátorból szerzi. Egyetlen feltöltéssel az üzemideje maximum (több, mint 7 óra).

Tablet iGET TAB G5 Kids ...
Tablet iGET TAB G5 Kids ...

iGET TAB G5 Kids legfőbb tulajdonságai

  • 8"-es IPS kijelző
  • 3 GB-os rendszermemória
  • A rendkívül praktikus iGET tablet Android 12 operációs rendszeren fut
  • A hátlapi kamera felbontása: 2 Mpx
  • Szelfi kamerájának felbontása 0,3 Mpx
  • Kamerájának funkciói: vaku
  • Eme tablet ezekkel a csatlakozókkal bír: USB-C és fejhallgató kimenet (3.5 mm-es jack)
  • Maximum (több, mint 7 óra) működési idő
  • Az akku kapacitása: 5580 mAh
  • A vezetékes töltés max. teljesítménye: 5 W
  • A csomagnak ezek ugyancsak a részei: töltő (adapter kábellel), töltőkábel és tok

A minőségi iGET tablet csodálatos fotókat készít és a videókat is lejátssza

A neves iGET által készített tablet Wi-Fi segítségével csatlakoztatható az internethez. A különféle elektronikákkal remekül bevált Bluetooth technológián keresztül párosítható. Nagy előnye az OTG vagy USB Host funkció, amely lehetővé teszi egyéb készülékek csatlakoztatását kábel segítségével. Eme iGET TAB G5 Kids tablet 2 Mpx-es hátoldali kamerával kérkedik. Az előlapi kamera felbontása 0,3 Mpx. A rekeszérték azt jelzi, hogy mekkora az a nyílás, ahol az optika beengedi a fényt. A hátoldali kamera rekeszértéke f/2,8, az elülsőé pedig f/2,8.

Tablet iGET TAB G5 Kids ...
Tablet iGET TAB G5 Kids ...

A híres iGET által tervezett tablet csatlakozói és felszereltsége

A klasszikus fül-/fejhallgató kimenetnek hála fej-/fülhallgatón vagy külső hangszórón élvezheted a kedvenc multimédiás tartalmaidat. A hasznos iGET TAB G5 Kids tabletet korszerű USB-C konnektorral is felszerelték, amely töltésre és számítógéppel való kommunikációra szolgál. Eme iGET tablet potenciálját az integrált fényérzékelő és g-szenzor is fokozza.

Kód:  IG2105ax
Termékszám:  IG2105ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10