Oldal frissítése

iGET TAB G5

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

iGET TAB G5

Ez a nagyszerű IGET Blackview Tab G5 tablet megbízható partnered lesz, amely kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható. Lehetővé teszi az internet használatát, fényképek és videók készítését, és számos praktikus alkalmazást és játékot is élvezhetsz. A tablet 8" méretű kijelzővel rendelkezik, amelyet üzleti utazáshoz vagy egyéb online igényekhez keresnek. Remekül használható az internet felfedezésére, érdekes e-könyvek olvasására, zenehallgatásra vagy csevegésre a barátokkal. 4 magos Rockchip 3326 processzor biztosítja a rendszer zökkenőmentes működését. A RAM kapacitása 3 GB. A megfelelő energiát 5580 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval látták el.

Tablet iGET TAB G5 ...
Tablet iGET TAB G5 ...

iGET TAB G5 tablet - alapvető paraméterek

  • Merülj el az audiovizuális tartalmakban iGET tableten!
  • 4magos processzor garantálja a rendszer zavartalan működését
  • A rendszermemória kapacitása 3 GB
  • 8" kijelzőt kapott
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval készült
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 2 Mpx
  • A tabletet egy akkumulátor látja el energiával, amelynek kapacitása 5580 mAh
  • Több mint hét órán keresztül korlátozás nélkül működőképes
  • 5 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel van felszerelve
  • A tablet belső memóriája legfeljebb 1024 GB méretű Micro SDXC memóriakártyával bővíthető
  • WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal
  • A tablet OTG-kompatibilis
Tablet iGET TAB G5 ...

Örökítsd meg a gyönyörű pillanatokat!

A tablet fotófelszerelése 2Mpx felbontású hátsó kamerát és 0,3Mpx szelfikamerát kínál. Ezen iGET tablettel 640 × 480 (VGA) maximális felbontásban készíthetsz videókat. Amikor gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat, a LED háttérvilágítás segít a jobb eredmények biztosításában. Ez a funkció különösen hasznos, ha esti jeleneteket készítesz, vagy ha jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. A fénykép expozícióját a rekesznyílás is befolyásolja. Ezen iGET tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2,8, míg az elülső kamera fényereje f/2,8. Lehetővé teszi a kisebb mélységélesség elérését, amellyel a témára lehet fókuszálni és a hátteret elmosni. 640 × 480 (VGA) és 320 × 240 (QVGA) maximális felbontásra számíthatsz.

Számíthatsz a tablet akkumulátorára

Ezen iGET tablet 5580 mAh kapacitású akkumulátorral működik., amely több, mint hét órán át bírja a nagy igénybevételt. 5 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel van felszerelve.

Tablet iGET TAB G5 ...
Tablet iGET TAB G5 ...

Az előnyös iGET tablet tisztességes memóriával büszkélkedhet

Ezen iGET tablet funkcióit és műveleteit Android 12 verziójú Google Android operációs rendszer kezeli. Az Android híres a nyitottságáról és az rendelkezésre álló alkalmazások széles választékáról. A tablet által kínált RAM 3 GB méretű, amely teljes mértékben elegendő lesz a kevésbé igényes felhasználók számára. Ha a tablet memóriája nem lenne elegendő, kiegészítheted azt egy 1024 GB maximális méretű Micro SDXC memóriakártyával.

Ez a nagyszerű iGET tablet számos kommunikációs lehetőséget kínál

WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot szeretteiddel. A WiFi-képes tablet lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést jelent minden olyan helyen, ahol van elérhető jel. A Bluetooth technológia használatával a tablet vezeték nélkül csatlakoztatható különböző eszközökhöz, így könnyedén kommunikálhatsz és oszthatsz meg adatokat vezetékes kapcsolat nélkül. A 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül hallgathatsz zenét a fejhallgatóról.

Jól átgondolt funkciók

Tedd teljessé mindennapjaidat ezzel a hasznos iGET tablettel! Az OTG funkció elérhető a tableten, ami lehetővé teszi más perifériák, például egér vagy billentyűzet csatlakoztatását. A környezettel való interakció tekintetében értékelni fogod az olyan érzékelők jelenlétét, mint a remek fényérzékelő és g-szenzor. Fényérzékelőt tartalmaz, amely méri a környezeti fényszintet, és szükség szerint igazítja a képernyő fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot ér el, és spórol az akkumulátor energiájával, mivel az érzékelő sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt. A G-szenzor képes érzékelni a tablet mozgását a térben. Képes azonosítani, hogy a tablet nyugalomban van, ringatózik, vagy egy mozgó személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

fényérzékelő és g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel) és töltőkábel

Méret:

245 × 168 × 5 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

340 g

Kód:  IG2104ax
Termékszám:  IG2104ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10