Oldal frissítése

iGET TAB G11 SE

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

iGET TAB G11 SE

Notebook vagy asztali PC nélkül is szeretnél képben lenni? Akkor felkeltheti érdeklődésedet a híres iGET által megalkotott tablet. Ez az adott tablet átlátható és nagy, 10,36" átmérőjű kijelzőt és Full HD 2000 × 1200 képpontos felbontást kínál. Mérete alapján remekül alkalmas filmnézéshez és normál grafikai munkához. Az IPS technológia kiváló minőségű képet, illetve jó színvisszaadást és kontrasztot biztosít. Eme iGET TAB G11 SE 8 magos processzorral büszkélkedik, amely 1,6 GHz-es frekvencián funkcionál. 8 GB-os rendszermemóriája a nagyobb rendszerkövetelményű játékokhoz és a grafikus munkákhoz is elegendő. Az igencsak hasznos iGET TAB G11 SE tablet Android 12 rendszeren fut. Micro SIM kártyát is lehet belerakni. Az elektromos áramot 7680 mAh kapacitású akkumulátorból kapja. Egyetlen feltöltéssel a működési ideje maximum (több, mint 7 óra).

Tablet iGET TAB G11 SE ...
Tablet iGET TAB G11 SE ...

iGET TAB G11 SE kulcsfontosságú jellemzői

  • 10,36" átmérőjű IPS kijelző
  • 8 GB rendszermemória
  • A rendkívül hasznos iGET tablet Android 12 operációs rendszeren fut
  • Hátsó kamerájának felbontása 13 Mpx
  • Előlapi kamerájának felbontása 8 Mpx
  • Kamerájának funkciói: vaku
  • Eme tablet ezekkel a csatlakozókkal bír: USB-C és fejhallgató kimenet (3.5 mm-es jack)
  • Micro SIM kártyát is lehet belehelyezni
  • Maximum (több, mint 7 óra) üzemidő
  • Akkumulátorának kapacitása: 7680 mAh
  • A vezetékes töltés max. teljesítménye: 18 W
  • A csomagolásnak ezek ugyancsak a részei: töltő (adapter kábellel), töltőkábel, tok és fólia a kijelzőre

A kiváló minőségű iGET tablet szép fotókat készít és a videókat is lejátssza

A nevezetes iGET által megalkotott tablet Wi-Fi és gyors 4G LTE kapcsolat segítségével csatlakoztatható az internethez. A különböző elektronikákkal szuperül bevált Bluetooth technológián keresztül párosíthatod. Felszereltségéből a GPS vételt sem felejtették ki. Hatalmas pozitívuma az USB Host vagy OTG támogatás, mely lehetővé teszi egyéb készülékek csatlakoztatását kábel segítségével. Eme iGET TAB G11 SE tablet 13 Mpx felbontású hátoldali kamerával dicsekedhet. A szelfi kamera felbontása 8 Mpx. A rekeszérték arról tájékoztat, hogy mekkora az a nyílás, ahol az optika beereszti a fényt. A hátoldali kamera rekeszértéke f/2, az előlapié pedig f/2,2. Videók lejátszásánál bizonyára díjazni fogod az FHD képet.

Tablet iGET TAB G11 SE ...
Tablet iGET TAB G11 SE ...

A közismert iGET által készített tablet konnektorai és felszereltsége

A fej-/fülhallgató kimenetnek köszönhetően külső hangszórón hallgathatod a multimédiás tartalmakat. Az igencsak praktikus iGET TAB G11 SE tabletet korszerű USB-C konnektorral is felszerelték, amely PC-vel való összekötésre és töltésre szolgál. Eme iGET tablet teljes potenciálját a beépített fényérzékelő, közelítésjelző és g-szenzor is növeli.

Kód:  IG2103ax
Termékszám:  IG2103ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10