Oldal frissítése

iGET Smart S100 White

4,2 27 értékelés
Kiegészítők a termékhez

iGET Smart S100 White

Az új sorozatú és 10"-os kijelzővel ellátott iGet Smart tablet lenyűgözi Önt a megfizethetőségével és a hatékonyságával, amely bőven elegendő az általános játékokhoz és az interneten való böngészéshez. Az egyértelmű előnyei közé tartozik a modern és tökéletesen optimalizált Google Android 5.1-es operációs rendszer, amelynek köszönhetően számos hasznos funkciót és zavartalan szórakozást élvezhet.

iGET Smart S100
 

Készen áll bármilyen tevékenységre

A 10 colos kijelző a szélesvásznú képarányával, az 1024 × 600 pixeles felbontásával és a dupla EWV rétegével nagyon jó látószögeket és élesebb megjelenítést kínál a hagyományos kijelzőkhöz képest. A tablet kényelmesen tartható a kézben és könnyen elfér a poggyászban is, tehát boldogan magával viheti az útra is. Ezáltal bármikor élvezheti az internetes oldalakon való böngészést, a videózást, az online vásárlást, a játékokat vagy akár a könyvek olvasását is.

  1. Innovatív Android 5.1 operációs rendszer
  2. Szolíd felszereltség
  3. Teljesen elegendő teljesítmény a kényelmes működéshez
  4. Ideális méret
  5. Két kamera
iGET Smart S100

Praktikus tok billentyűzettel (nem része a csomagolásnak)


Végtelen szórakozás

Az olyan alkalmazások, mint a YouTube, a webböngésző és a több ezer egyéb alkalmazás, letölthetőek a feneketlen Google Play áruházból, amely szinte végtelen szórakozást kínál. Örömmel készít videofelvételeket, fényképeket a környezetéről vagy szelfi fotókat? Akkor biztosan hasznát veszi majd a két kamerának, emellett az alkalmazások és a felvételek egy 8GB-os tárhelyre kerülnek elmentésre. Ez kibővíthető akár 32GB-os memóriakártyával is.

Univerzális teljesítmény

Az iGET Smart S100 tablet rendkívül modern, azaz Google Android 5.1-es operációs rendszerrel van ellátva, amely a korábbi verziókhoz képest nagyobb sebességet, stabilitást, egyszerűséget és áttekinthetőséget kínál. Ezáltal könnyedén kezelni tudja még egy általános iskolai tanuló és az idősebb generáció is. A teljesen elegendő teljesítményről a négymagos processzor gondoskodik, amely együttműködik a MALI-400 grafikus gyorsítóval és az 1 GB-os rendszermemóriával.

A csomagolás tartalma:
1 × iGET SMART S100 tablet
1 × Töltő
1 × USB - microUSB adapter
1 × Kis, cseh nyelvű felhasználói kézikönyv
1 × Garancialevél

 
Kód:  IG1110a1
Termékszám:  S100

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15