Oldal frissítése

iGET Smart G71 White

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

iGET Smart G71 White



Az iGET Smart G71 White tablet 7"-os IPS érintőképernyővel rendelkezik. A tablet szíve egy négymagos processzor, amely probléma nélkül kezel minden alkalmazást. A processzort segíti 1 GB rendszermemória is, amely megóvja az operációs rendszert a hibáktól és az akadozástól. A tablet előre telepített Android 7.0 operációs rendszerrel rendelkezik, amelyet a tablethez hangoltak, így a gép azonnal használatra kész.  Az Android 7.0 Nougat számos új funkcióval rendelkezik, mint például a továbbfejlesztett multitasking, illetve az osztott képernyőn egyidejűleg futtatott több alkalmazás, vagyis a Split Screen funkció. Az adatok, alkalmazások és az operációs rendszer számára 8 GB memória áll rendelkezésre, amelyet micro SD kártyával akár 64 GB-ra is növelhetsz.


iGET Smart G71 White


Tablet iGET Smart G71 White
 

iGET Smart G71 White legfontosabb jellemzői

  • 7"-os tablet, 1024 × 600 pixel képernyő felbontással
  • A tablet beépített GPS-modult tartalmaz
  • 3000 mAh akkumulátor az egész napi megfelelő teljesítmény érdekében
  • 4 magos processzor
  • Megnövelt multitasking, és az Android 7.0 rendszer új funkciói
  • Vonzó, fém design
  • 3G hálózati támogatás
  • Google tanúsítvány

Tablet GPS navigációs modullal

A tabletet autós navigációs rendszerként is használhatod, mivel nagy képernyőjének köszönhetően  mindent tisztán és világosan látható rajta. A tablet fő előnye a beépített GPS-modul, így a gyors csatlakoztatás után már el is indulhatsz az autóddal. Csupán tölts le a Google Play áruházból egy navigációs alkalmazást a tabletedre, ezeknek az applikációknak a többsége ingyenes. Vásárolhatsz is ilyen alkalmazást - próbáld ki, mi számodra a legmegfelelőbb.

Tablet iGET Smart G71 White
 


A csomag tartalma:
IGET SMART G71 White tablet
Adapter
MicroUSB / USB kábel
Felhasználói kézikönyv és garancia dokumentáció

 
Kód:  IG2101a1
Termékszám:  G71

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15