Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

iGET SECURITY P17

4,5 4 értékelés
8 190 Ft

iGET SECURITY P17

Ne bízzon semmit a véletlenre, védje meg tulajdonát! Az iGET SECURITY P17 egyszerű bővítménye az iGET SECURITY M2B alapcsomagnak. Ez egy vezeték nélküli mozgásérzékelő, amely megbízhatóan jelzi a helyiség minden hívatlan látogatóját. Ezenfelül, a modern formatervezés biztosítja, hogy a helyiség képét a szerkezet nem zavarja meg. Elsősorban alacsony energiafogyasztásának köszönhetően kiemelten környezetbarát. Az elem élettartama az észlelések számától függően akár 2 év is lehet.

Legfontosabb jellemzők

  • Az iGET SECURITY M2B egyszerű fejlesztése
  • A beltér hatékony védelme
  • Nem érzékeli 10 kg tömegig az állatok mozgását
  • Nagy teljesítményű infravörös érzékelő
  • Az akkumulátor nagyon hosszú élettartama
  • LED dióda, amely a mozgást villogással jelzi

Hogyan működik?

Az érzékelő a digitális kétfázisú logikai programozás elvén működik, amikor is az infravörös érzékelő előtt emberi test mozgását érzékeli.  A nagy teljesítménynek köszönhetően képes kiszűrni az állatok mozgását 10 kg-ig. Ez megakadályozza a legtöbb téves riasztást. További érdekesség az automatikus hőmérséklet kompenzáció technológiája. Ezek kombinációja ténylegesen garantálja a magas megbízhatóságot és a stabilitást.

Működési hullámhossz:
433 MHz-es

Üzemi hőmérséklet:
- 10 ° C ~ + 50 ° C-on

Működési páratartalom:
5% ~ 95% (nem lecsapódó)

Tápfeszültség:
1x 9V elem, típus 6F22

Biztonság lefedettség:
akár 12 m

Áramfelvétel:
17 mA

Nyugalmi áram:
0.028 mA

A jel erőssége a központi egységig:
80 m egyenes látómezőben

Kód:  NU111
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  P17 SECURITY
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10