Oldal frissítése

iGET S7B fekete

4,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

iGET S7B fekete

Ez a 7"-es táblagépek számára készült billentyűzetes tok nagyon jó védelmet biztosít a táblagéped számára ütés és egyéb sérülések ellen, miközben nem csökkenti az eszköz sokoldalúságát és flexibilitását. A kialakításnak köszönhetően az összes csatlakozó használható anélkül, hogy el kellene távolítanod a tokot a táblagépről. Egy univerzális microUSB csatlakozó szolgál a táblagép csatlakozására.


Fontosabb termékjellemzők

  • 7"-es táblagéphez készült univerzális tok
  • Védelem és elegancia egyszerre
  • A kivágások teljes hozzáférést biztosítanak az összes fontos csatlakozóhoz és gombhoz
  • Integrált billentyűzet a táblagép kényelmes használatárt
  • A felső sorban található gombok kifejezetten az Android operációs rendszerhez valók
  • A csomagolásban öntapadó címkék vannak a cseh és a szlovák billentyűzetkiosztáshoz

100%-ig használható a táblagép

Az integrált billentyűzet segítségével teljes mértékben használható marad a táblagép. A billentyűzet speciális felső sorában az Android vezérlésére szolgáló gombok vannak. Így könnyedén, egyetlen gombnyomással  elindíthatod a webböngészőt vagy a zenelejátszást, megnyithatsz egy e-mail kiszolgálót. Azonban nem minden operációs rendszer támogatja a kifejezetten Androidhoz vezérlésére való gombokat. A microUSB kábel a táblagép billentyűzetes tokhoz való csatlakoztatására szolgál. A csomagban találhatók öntapadós címkék a cseh, az angol és a szlovák nyelvű billentyűzetkiosztáshoz. 

Az első a biztonság

Az iGET billentyűzetes tok védi a táblagépedet a törés és a karcolás ellen. Továbbá  kényelmesebb használatot is biztosít, akár otthon, akár útközben. A tok kiválóan használható filmnézéshez vagy elektronikus könyvek olvasásához, hiszen behajlítva támasztékként is szolgál. Négy állítható, műanyag tartó- és a mágneses zárófül biztosítják a táblagép  rögzítését a tokban.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus és anyag

Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Kód:  IG3111a1
Termékszám:  S7B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20