Oldal frissítése

iGET S10B - fekete

4,6 15 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

iGET S10B - fekete

Univerzális tok billentyűzettel, amely minden 10" átmérőjű tablettel kompatiblis. Nagyon jól védi a tableteket a nemkívánatos sérülésektől, vagy törésektől. Sokoldalúsága, tartós kialakítása, és rugalmassága azonnal kedvenc kiegészítőddé teszi majd, egyébként anyaga fekete műbőr, amely prémium kategóriás kinézetet biztosít neki. A toktól függetlenül ugyanúgy hozzáférsz a tablet nyílásaihoz.


Legfontosabb jellemzők

  • Univerzális tok 10" méretű tabletekhez
  • Védelem és elegancia egyszerre
  • Kivágások teljes hozzáférést biztosítanak az összes fontos csatlakozóhoz és gombhoz
  • Integrált billentyűzet a tablet kényelmes használata érdekében
  • Felső sorban a gombok kifejezetten az Android operációs rendszer gyors kezeléséhez
  • A dobozban találhatsz öntapadó címkéket a cseh és a szlovák billentyűzetkiosztásnak megfelelően

Hozd ki a maximumot táblagépedből

Az integrált billentyűzettel 100%-os teljesítményt hozhatsz ki tabletedből, ráadásul a klaviatúra speciális felső sora kifejezetten Android készülékekhez készült, segítségével gyorsabban irányíthatod a rendszert, vagyis például mindössze egy gombnyomással megnyithatod a böngészőt, zenét indíthatsz el, vagy megnyithatod az email klienst. Azonban nem minden rendszer működik Androiddal, ezért a készülékhez egy microUSB kábelt csatol a gyártó, amelyet csatlakoztathatsz más operációs rendszerű tabletedhez, így használva vele a billentyűzetet. A csomag szintén tartalmaz egy, a szlovák és cseh billentyűkiosztásnak megfelelő öntapadó címkesort.

Első a biztonság

Az iGET megvédi tableted a nemkívánatos karcoktól, és töréstől, ráadásul a fogása is sokkal biztonságosabb, mintha nem használnál hozzá tokot. A tok állványként is beállítható, így nyugodtan nézhetsz rajta filmeket, vagy olvashatsz elektronikus könyveket. A tabletet négy műanyag fogantyú, és egy mágneses zár tartja a tokban.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Telefon márka/model

Telefonmárka Univerzális

Típus és anyag

Anyag Műbőr

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Beépített támaszték, Integrált billentyűzet

Méret

Mélység 29 mm
Szélesség 285 mm
Magasság 192 mm

Típus és anyag

Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Kód:  IG3111a2
Termékszám:  S10B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10