Oldal frissítése

iGET POWER B-20000P - Black

4,6 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

iGET POWER B-20000P - Black

Előfordul, hogy az okostelefonod hamarabb megadja magát, minthogy megtalálnád a töltődet, vagy sokszor nem tudod befejezni a munkádat a laptopodon, mielőtt lemerülne az akkumulátor? Létezik egy rendkívül egyszerű megoldás ezekre a problémákra: az extrém kapacitással rendelkező külső akkumulátor az iGET-től! A Power Bank nagymértékben meghosszabbítja az eszközeid üzemidejét, ezáltal konnektor nélkül is sokkal mobilisabbá válhatsz! A töltés érdekében a készülék két darab USB csatlakozóval lett felszerelve, amelynek köszönhetően egyidejűleg akár két mobiltelefont, tabletet, vagy egyéb eszközt is tölthetsz. A 20 Ah-s akkumulátor elegendő kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy a mobiltelefonod és a tableted mellett a fényképeződet, az e-book olvasódat, vagy az MP3 lejátszódat is feltölthesd, tíz alkalommal!

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy kapacitású
  • LED-kijelzés
  • Két csatlakozó a töltéshez
  • 2.5 A csatlakozó a gyors töltéshez
  • Karcsú kialakítás
  • Minőségi Li-Polymer akkumulátor

Ötszörös védelem

A készülék ellenálló, és precízen kidolgozott burkolattal rendelkezik. Az iGet Power Bank egyszerűen nélkülözhetetlen társaddá válik az utazások alkalmával. Nagyszerű előnye, hogy 2.1, és 2.5 A-es csatlakozóval is fel lett szerelve, amely az Apple eszközök töltését is lehetővé teszi. Minden bizonnyal értékelni fogod, hogy a termék kisülés, túltöltés, túlfeszültség, túlmelegedés, és rövidzárlat elleni védelemmel is el lett látva. A töltöttségi szintet a négy LED-es, kék színű kijelzés alapján követheted figyelemmel. A Power Bank tovább előnye, hogy microUSB kábel is tartozik hozzá. A készülék a kicsomagolást követően azonnal használatba vehető!

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 79 mm (7,9 cm)
Magasság 160 mm (16 cm)
Mélység 21 mm (2,1 cm)

Kapacitás

Kapacitás 20 000 mAh

Kimenetek

Kimenetek USB-A
Kimenetek száma összesen 2

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 2,5 A

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző
Szín Fekete

Rendeltetése

Felhasználási terület Telefon/tablet

Bemenetek

Bemenet Micro USB
Max. bemeneti áram 2 A

Tömeg

Tömeg 425 g
Kód:  IG5001a2
Termékszám:  B-20000P

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20