Oldal frissítése

iGET HOMEGUARD HGNVK85304 + 4x FHD1080p

4,5 7 értékelés
181 590 Ft

iGET HOMEGUARD HGNVK85304 + 4x FHD1080p

Fejlett biztonsági rendszer intelligens mozgásérzékeléssel

Az iGET HOMEGUARD HGNVK85304 kamerarendszer egyszerű megoldást kínál a házak, hétvégi házak, cégek, raktárak, üzletek stb. biztonságához. A rendszer egy 8 csatornás NVR felvevőt és 4 színes Full HD kamerát kombinál, amelyek kültéri használatra is alkalmasak. A fejlett funkciók között szerepel a SMART mozgásérzékelés és a csatlakoztatott fényképezőgép képeinek távoli, on-linemegtekintéséhez történő mobil alkalmazáshoz való csatlakozás lehetősége.


Az iGET HOMEGUARD HGNVK85304 kamerarendszer főbb jellemzői

  • Nyolc csatornás Full HD NVR PoE-teljesítmény
  • 4 × kültéri kamera HGNVK930CAM
  • Full HD 1080p képfelbontás, 30 kép / mp
  • H.265 / 264 rekord tömörítés
  • IP66 vízálló éjjellátó kamerák 30 m hatótávolsággal
  • USB egér
  • 1 × HDD SATA nyílás
  • 9 x LAN, 2 x USB, VGA, HDMI
  • Homeguardsafe mobilalkalmazás (iOS, Android)
  • Cseh és szlovák lokalizáció
  • Kábelek és figyelmeztető matricák mellékelve

Intelligens mozgásérzékelés

A kamerák innovatív SMART mozgásérzékelővel, beépített 120 ° PIR-érzékelővel és 7 méteres távolsággal rendelkeznek. A hagyományos biztonsági kamerákkal ellentétben felismerik a lehulló leveleket, az esőt, a naplementét, a pókhálókat, a rovarok mozgását stb. a téves riasztások elkerülése érdekében. Ezzel ellentétben  pontosan észleli az emberek, autók, nagyállatok stb. mozgását.


Kiváló minőségű Full HD felvétel

A képminőséget egy 1 / 2,7 hüvelykes, 92° széles látószögű és  részletes Full HD felbontással (1920 × 1080 px) rendelkező CMOS felvevő biztosítja.  A kamerák éjjellátó képességgel rendelkeznek, amelyet 18  IR LED biztosít, legfeljebb 30 m távolságban. Az alumínium háznak, a vízálló szerkezetnek (IP66) és a rögzített tartónak köszönhetően a kamerák beltéren és kültéren ishasználhatók.


Közvetlen PoE kamerák

Minden kamera Ethernet kábellel csatlakozik az NVR felvevőhöz, amely nemcsak az adatátvitelt, hanem az áramellátást is biztosítja. A csomagban szereplő egyes kamerákhoz 18 m kábelt használhatsz, különben a teljes rendszer csatlakoztatható a meglévő vezetékekhez is. Az adatok rögzítéséhez 8 TB kapacitású SATA HDD-t csatlakoztathatsz a felvevőhöz.


Homeguardsafe mobilalkalmazás

A mobil hozzáférés beállításához csak olvasd be a QR-kódot, és a kapcsolat másodpercek alatt megtörténik. A mobilalkalmazás lehetővé teszi , hogy élő képeket nézz a kamerákból, böngéssz a korábbi felvételek közt, vagy gyanús mozgás esetén biztonsági értesítést kapj. A számítógépedről való elérést bármely operációs rendszer (Windows, MacOS) vagywebböngésző lehetővé teszi. 


Multitasking

A nagy teljesítményű memóriának  köszönhetően az NVR több feladatot is képes kezelni egyszerre. Ez lehetővé teszi a tárolt felvételek lejátszását, mialatt a készülék még más videót rögzít, miközben az összes riasztást ellenőrzi. Lejátszás módban rendelkezésedre áll a keresési funkció z események,  riasztás,  dátum vagy idő szerint. Megváltoztathatod a lejátszássebességét és irányát is, vagy zoomolhatsz is.

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Ethernet

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, Windows, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati, PoE
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák

Tulajdonságok

Használat Beltéri, Kültéri
Egyéb funkciók ONVIF
Érzékelés Mozgás

Videó

Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Videó kompresszió H.264, H.265

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész RJ-45 LAN

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Biztonsági rendszer

Kamera tulajdonságai

Kamerák száma 4
Videó kompresszió H.265, H.264
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Tárhely

Maximum kapacitás 8 TB
Fiókok száma 1 db
Meghajtóval foglalt fiókok száma 0 db
Formátum 2.5" és 3.5"

Készülékek száma

Berendezések max. száma 8
Kód:  iGET19003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HGNVK85304

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15