Oldal frissítése

iGET Home AD500

5 1 értékelés
16 290 Ft

iGET Home AD500

Szeretnéd illatossá varázsolni a lakásodat? Az ízléses iGET ultrahangos aroma diffúzor használatával ezt könnyedén megteheted. Víztartályának űrtartalma 500 ml. Funkcionálási ideje akár 7 óra. Az ultrahangos diffúzor tartályába elég beleöntened a vizet és belecsepegtetned az illóolajat. Bekapcsolás után az alján lévő lemez rezegtetésével hideg és illatos párát kezd termelni. Igazán minimális, 35 dB zajszintjének köszönhetően még éjjel is bekapcsolva hagyhatod. Műanyag anyagból alkották meg. Ezen iGET aromaterápia diffúzor legfeljebb 40 m²-es helyiségekbe alkalmas. Fautánzatú kidolgozása egyedi megjelenést kölcsönöz neki. Ha szereted az aromaterápiát, akkor ez az aroma diffúzor remek választás lesz, amely otthonosabbá varázsolja lakóteredet.

Aroma diffúzor iGET Home AD500 ...
Aroma diffúzor iGET Home AD500 ...

A kiváló minőségű iGET Home AD500 aroma diffúzor fő tulajdonságai

  • A kiváló minőségű iGET ultrahangos diffúzor kellemes atmoszférát teremt
  • Szuper választás aromaterápiához
  • Legfeljebb 40 -es helyiségekbe javasolt
  • Funkcionálás során a zajszintje 35 dB
  • LED megvilágítással szintén ellátták
  • Időzítővel úgyszintén rendelkezik
  • Magától kikapcsol
  • Párásítja a levegőt
  • A LED diódás hangulatfény 7 db színváltozatot kínál
  • Víztartály térfogata: 500 ml
  • Ezen iGET aroma diffúzor működési ideje akár 7 óra
  • Mobilappon keresztül is kezelheted
  • Gyönyörű fautánzatú kialakítás

A minőségi iGET aroma diffúzor a funkcióival is elbűvöl

A hasznos iGET ultrahangos aroma diffúzor funkciói leegyszerűsítik a használatot. Ezt a változatot változtatható színű LED háttérvilágítással szintén felszerelték, mely bekapcsolásával ideális légkört teremthetsz az esti pihenéshez. Ezenfelül magától kikapcsol, így nem kell azon gondolkoznod, hogy kikapcsoltad-e. A nagyobb felhasználói kényelem érdekében a gyártó távirányítási lehetőséget is hozzáadott. Mobilalkalmazáson keresztül is vezérelhető. A felszereltségnek párásító úgyszintén a része, mely kellemesebbé teszi a levegővételt. Emellett a pára intenzitását szükség szerint beállíthatod. Az integrált időzítő lehetővé teszi a készülék működésének automatizálását. Csak kapcsold be a nagyszerű iGET aroma diffúzort és élvezd a lenyűgöző illatokat.

Aroma diffúzor iGET Home AD500 ...

Paraméterek

Tulajdonságok

Zajszint 35 dB
Tartály térfogata 500 ml
Funkciók Aromaterápia, Automatikus kikapcsolás, Időzítő, Távirányító, LED világítás, Intenzitás beállítása, Smart (alkalmazás), Ultrahang, Párásító
Színek száma 7
Szín Fa, Fa, Fautánzat
Üzemidő 7 óra
Ajánlott szobaméret 40 m2

Anyag

Anyag Műanyag

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások Gyártó saját alkalmazása
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, Bluetooth
Kód:  iGET24_001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AD500

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15