Oldal frissítése

iGET Ekinox E8

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

iGET Ekinox E8

A(z) iGET Ekinox E8 esetében első pillantásra nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefon. Azzal a céllal gyártották, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat, de a dupla kamerának hála videók és fényképek készítésére is nagyszerű és egyebek mellett akár játszhatsz is rajta. Kijelzőjének képátlója 5,85", eszerint az átlagos mobilok csoportjába sorolható. Ez a modell 4 magos CPU-t kapott. A RAM kapacitása 3 GB. Teljesítőképességét tekintve igényesebb alkalmazások vagy játékok futtatására ajánlott. A(z) iGET Ekinox E8 telefont 3000 mAh kapacitású akkumulátor tartja működésben. Hatalmas előnye, hogy Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozóval is ellátták.

A(z) iGET Ekinox E8 okostelefon lényegesebb tulajdonságai

  • A(z) iGET Ekinox E8 5,85" átmérőjű IPS kijelzővel bír, melynek legnagyobb felbontása 1520 × 720 px
  • A GPU típusa: Mali T720 MP1
  • SIM-kártya: dual sim + kártya
  • A hátsó kamera érzékelőinek száma: 2
  • A mobil feloldása arcfelismerésen keresztül

A(z) iGET Ekinox E8 mobil kamerája és képernyője

Ez a normál 5,85" átmérőjű kijelző téglalap alakú kivágással és HD felbontással rendelkezik. Akármilyen tartalmat képes hibátlanul megjeleníteni. Hatalmas pozitívuma, hogy a közkedvelt IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Fotókat vagy videókat készítenél? A(z) iGET Ekinox E8 okostelefon duális hátsó kamerájával, melynek felbontása 13 Mpx szerfelett elégedett leszel. Legfőképp csúcsminőségű fényképek és videók készítésére alkalmas. A hatékony autofókusz számottevően javítja a képminőséget. Egy kis LED lámpa plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik imádói módfelett elégedettek leszelnek a 5 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) iGET Ekinox E8 csodás funkciói

Ebbe a mobiltelefonba egyszerre két SIM kártya is beilleszthető az nélkül, hogy elfoglalná a memóriakártya helyét. A belső memória mérete könnyen bővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) iGET Ekinox E8 mobiltelfon biztonságáról egy modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az egyedülálló arcfelismerő funkció lehetővé teszi a mobiltelefon feloldását bármilyen jelszó vagy minta nélkül. A gyors internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz nélkülözhetetlen érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Paraméterek

Kód:  IG1039ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20