Oldal frissítése

iGET Ekinox E6

2,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

iGET Ekinox E6

A(z) iGET Ekinox E6 esetében első pillantásra egyértelmű, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Azért hozták létre, hogy könnyen és gyorsan elérd a szociális hálókat, de a dupla kamerának hála videók és fényképek készítésére is nagyszerű. Kijelzőjének átmérője 5,85", ily módon a normál méretű okostelefonok csoportjába sorolható. Ez a konkrét modell 4 magos processzort kapott. A memória mérete 2 GB. Erejét tekintve kezdő felhasználóknak ajánlott. A(z) iGET Ekinox E6 mobilt 3000 mAh kapacitású akkumulátor működteti. Egyéb előnye, hogy Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozóval is rendelkezik.

A(z) iGET Ekinox E6 okostelefon fontosabb jellemzői

  • A(z) iGET Ekinox E6 5,85" képátlójú IPS kijelzővel lett ellátva, melynek felbontása 1520 × 720 px
  • A grafikus chip típusa: Mali T720 MP1
  • SIM-kártya konfiguráció: hibrid nyílás
  • A hátsó kamerák száma: 2
  • A mobil feloldása arcfelismerésen keresztül

A(z) iGET Ekinox E6 mobiltelefon kamerája és képernyője

Ez az átlagosnak számító 5,85" méretű kijelző téglalap alakú kivágással és HD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes hibátlanul megjeleníteni. Hatalmas pozitívuma, hogy a közismert IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Fényképeket vagy videókat készítenél? A(z) iGET Ekinox E6 okostelefon duális hátsó kamerájával, melynek felbontása 13 Mpx módfelett elégedett leszel. Leginkább csúcsminőségű fényképek készítésére alkalmas. A hatékony autofókusz lényegesen javítja a képminőséget. Egy praktikus LED lámpa plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik szerelmesei nagyon elégedettek leszelnek a 5 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) iGET Ekinox E6 nagyszerű funkciói

Ebbe a mobiltelefonba egyszerre 2 SIM kártya is beilleszthető, amelyből a második a memóriakártya helyére kerül. A belső memória könnyen bővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) iGET Ekinox E6 okostelefon adatainak biztonságáról az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az egyedülálló arcfelismerő technológia lehetővé teszi a mobiltelefon azonnali feloldását jelszó vagy minta megadása nélkül. A WiFi-s internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Paraméterek

Kód:  IG1038ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10