Oldal frissítése

iGET Autós Tablet tartó F3A

4,1 11 értékelés

iGET Autós Tablet tartó F3A

Biztosan tudja, hogy egy hosszú utazás alkalmával autóban gyermekek sokszor unatkoznak, és még veszekedhetnek is egymással ami akár az egész utat megkeserítheti. Ha gyakran utazik, ne felejtse el felszerelni a fejtámlákat ezzel az univerzális iGET tartóval. Az F3A autós tartó új, innovatív támasztékkal rendelkezik a háttámlához. Ezért gyorsan és könnyedén rögzíthet egy 7-10,1 "-os táblagépet az ülés háttámlájára, amely lehetővé teszi, hogy a gyerekek nézhessenek egy mesefilmet, és azonnal megnyugodjanak, és így az út is nyugodtabb lesz.

Főbb jellemzők

  • Csomag két különböző méretű tartót tartalma a különböző méretű tabletekhez
  • Úgy tervezték, hogy a fejtámlához illeszkedjen
  • Egyszerű és gyors összeszerelés
  • Forgatható 360 °-ig
  • A fejtámlák középpontjától maximális távolság: 210mm

egyszerű telepítés

A csomag tartalmaz egy háromkaros tartót a kisebb tabletek részére, és egy négykarosat a robusztusabb eszközök számára. Felszerelés a fejtámlára nagyon egyszerű. Csak csatlakoztassa a fejtámasz tartóhoz, és biztonságosan rögzítse a tartóelemet a hüvelykujjával.A tartó tartalmaz egy forgó gömbcsuklót, amely lehetővé teszi a tablet 360 °-os elforgatását.

Paraméterek

Rendeltetés

Használat Tabletek
Umístění držáku Fejtámlára

Kompatibilitás

Készülék min. szélessége 17,78 cm
Készülék max. szélessége 25,65 cm
Kód:  IG6001a1d
Termékszám:  F3A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15