Oldal frissítése

iGET BODY B11 + iGET FIT F2

4,5 2 értékelés

iGET BODY B11 + iGET FIT F2


Egy személymérleg és egy intelligens karkötő praktikus készlete az egészséged nyomon követéséért

Szeretnél többet megtudni az egészségi állapotodról, vagy jobb formát szeretnél elérni? Akkor minden bizonnyal örömmel fogadod az iGET márka személymérlegét és intelligens karkötőjét tartalmazó készletet. Egészen pontosan az iGET BODY B11 készülékről van szó, amely nem csak a testtömegedet méri meg, hanem számos más érdekes paramétert is, mint például a testzsír, az izomtömeg, a BMI vagy a metabolikus kor. A készlet tartalmaz egy rengeteg funkcióval ellátott iGET FIT F2 sportkarkötőt is. A karkötő, amellett hogy jól mutat, értékes segítséget jelenthet a nap folyamán. Az iGET FIT F2 szó szerint megfigyel téged a nap folyamán (még az éjjel is), és rögzíti a mért adatokat, amelyeket egy alkalmazás telepítése után egyértelműen elemezhető adatokká alakíthatsz. A karkötő olyan tulajdonságokkal büszkélkedhet, mint a rendkívüli tartósság vagy az ellenálló sportos kialakítás.


iGET FIT F2 okoskarkötő

Számos elérhető tevékenység és könnyű csatlakozás a telefonhoz

Könnyedén csatlakoztathatod az iGET FIT F2 okoskarkötőt a telefonodhoz a Bluetooth 4.0 segítségével, amely kényelmes és stabil vezeték nélküli kapcsolódással biztosítja az adatok szinkronizálását és a mobiltelefon értesítések küldését az okoskarkötőre. Az okoskarkötő 0,96" LCD kijelzőjén részletes áttekintést nyújt a nap folyamán végzett tevékenységeidről - azaz a megtett lépések számáról, az alvással töltött időről és még az elégetett kalóriáról is. A karkötő szíja meglehetősen kényelmes, 25 grammos tömegének köszönhetően szinte nem is érzed, hogy éppen viseled.


Az életfunkciók áttekintése

Az iGET FIT F2 okoskarkötő egész nap méri a pulzusodat, az elégetett kalóriák számát és a teljes megtett távolságot. Ezáltal mindig tökéletesen tájékozott lehetsz az aktivitásoddal kapcsolatosan. A mért értékeket egy jól kezelhető alkalmazásban jeleníti meg, amely még ösztönzőleg is hathat a felhasználóra. A karkötő különleges tulajdonsága ugyanis, hogy figyelmeztet és mozgásra ösztönöz, ha túl sokáig ültél egy helyben. 


Erőteljes, kitartó és vízálló

Ezt az intelligens sport karkötőt elsősorban a sporttevékenységekhez tervezték, tehát egyáltalán nem meglepő, hogy IP68 védelmi besorolással rendelkezik, azaz ellenáll a pornak és a víznek. Az iGET FIT F2 nagyszerű társad lesz még az igazi megpróbáltatást jelentő edzések során is. A karkötő akkumulátora 90 mAh kapacitású, így körülbelül 14 napos üzemidővel szolgál.


Alkalmazások és tárhely

Az okoskarkötő legkiválóbb teljesítménye érdekében ajánljuk a praktikus iGET GO applikáció telepítését. Ez az alkalmazás részletes áttekintést biztosít az egész napos tevékenységedről. Ezt követően az összes adatot eltárolja, részletes statisztikával segíti a napirended. 


iGET BODY B11 személymérleg

Teljes testkép analízis

Az iGET Body B11 intelligens mérleg segítségével teljes mértékben kontroll alatt tarthatod az egészségedet és a súlycsökkenésed is. A mérleg legfeljebb 11 paraméter kiértékelését teszi lehetővé, amely magában foglalja az izomtömeget, a testzsírt és a BMI értéket is. Ezt követően a Bluetooth segítségével átküldi a mért értékeket a mobilalkalmazásra, ahol megtekintheted az adatokat, követheted a fejlődésedet és új célokat tűzhetsz ki.


Az iGET Body B11 okos személymérleg fő jellemzői

  • Elegáns ultra karcsú dizájn fehér színben
  • 11 test paraméter mérése
  • Testtömeg, testzsír, BMI, izomtömeg, csonttömeg stb.
  • Bioelektromos impedancia technológia
  • LED kijelző
  • Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat
  • Megafit (Android, iOS) mobiltelefonos támogatás
  • Kompatibilis a Google Fit, Fitbit and Health platformokkal
  • Felület anyaga: üveg
  • Tápellátás: 4× 1,5V AAA (a csomagban)

11 analizálható paraméter

  • Testsúly
  • Testzsír
  • BMI
  • Izomtömeg
  • Zsigeri/viszcerális zsír
  • Fehérje
  • Csonttömeg
  • Testvíz
  • BMR
  • Metabolikus kor
  • Vázizom

Bioelektromos impedancia technológia

Az iGET Body B11 bioelektromos impedancia technológiát (BIA) használ az összes érték meghatározásához, amely a test ellenállását méri a váltakozó áramhoz. A mérleg a legújabb ITO technológiát használja, éppen ezért az egyes érzékelők láthatatlanok, így a készülék megőrzi stílusos minimalista megjelenését, és bármely otthonban megállja a helyét.


Megafit mobilapplikáció

Amennyiben csatlakoztatod a mérleget az okostelefonodhoz vagy a tabletedhez, minden mért értéket egy helyen tudhatsz. A mobilalkalmazás segítségével könnyedén elemezheted és viszonyíthatod az adatokat, sőt még új célokat is tűzhetsz ki magadnak. A Megafit alkalmazást teljesen ingyen letöltheted a Google Play vagy az App Store áruházakból. Emellett lehetőséged van a mért értékek megosztására a Google Fit, Fitbit and Health platformokon, így minden adatod egy helyen lehet.


Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Tulajdonságok

Mérleg típusa Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal)
Terhelhetőség 180 kg
Funkciók Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás, Lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra

Anyag

Mérőfelület anyaga Üveg

Konnektivitás

Elem típusa AAA
Konnektivitás Bluetooth

Kompatibilis operációs rendszer

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Szín

Szín Fehér

Tulajdonságok

Szín Fehér
Kód:  Nua11hod

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05