Oldal frissítése

iEAST M30 SoundStream Pro

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

iEAST M30 SoundStream Pro

Szeretnél zenét hallgatni az okostelefonról vagy tabletről vezeték nélküli kapcsolattal? Töltsd le az iEAST-t Android-, iPhone-, iPad- vagy Mac-játékra a Google Playen vagy az App Store-on, csatlakoztasd az iEAST M30 SoundStream Pro-t az aktív hangszóróhoz és a Wifi-hálózathoz, és irányítsd a zenét a telefonról vagy a táblagépről. A rendszer telepítése egyszerű, az iEAST Play végigvezet a telefon képernyőjén megjelenő egyszerű szövegen és a hangutasításokon. Az iEAST M30 SoundStream Pro segítségével zenét játszhatsz le a telefon memóriájából, otthoni NAS hálózatából, webes zenei szolgáltatásokból vagy külső meghajtóról. Ha több hangszóró csatlakozik az iEAST M30-hoz, akkor csoportosíthatod azokat a Multiroom iEAST M30 készülékkel, hogy egy zeneszámot több helyiségben lejátsszon, vagy különböző zeneszámokat hallgathass több hangszóróval több helyiségben.

A M30 SoundStream Pro legfontosabb jellemzői

  • Az iEAST M30 SoundStream Pro hangrendszer vezérli a táblagép, a telefon vagy a külső meghajtó zenéit
  • Csatlakoztasd az Audiocast M5-t a hangszóróhoz, a Wifi hálózathoz vagy az Ethernet-hez
  • Vezeték nélküli adatfolyam a meglévő aktív hangszórókhoz
  • Az iEAST Playhez Android vagy iPhone telefonokkal is használható
  • A Multiroom használatával különböző helyiségekben több hangszórót is használhatsz
  • Távirányító hasznos funkciókkal telefonos vezérlés nélkül
  • Elalváskapcsoló és ébresztőóra

További berendezések a M30 SoundStream Pro számára

Az iEAST M30 SoundStream Pro olyan időzítővel van ellátva, amely lehetővé teszi a kikapcsolási idő beállítását. Állítsd be az ébresztési időt és ébredj fel kedvenc zeneszámodra vagy rádióállomásodra. Csatlakoztasd az M30 SoundStream Pro- t egy hálózathoz WiFi vagy 10 / 100Mbps Ethernet porton keresztül. A Pro modellben van egy második USB port külső merevlemez vagy flash meghajtó csatlakoztatásához . A távoli csatlakoztatással kikapcsolhatod / bejaocsolhatod a készüléket, beállíthatod a hangerőt, és további funkciókat használhatsz, például előre beállított lejátszási listákat vagy rádióállomásokat. A készüléket a telefon bekapcsolása nélkül lehet működtetni. FLAC, WAV, AAC-LC, HE-AAC, MP3, WMA formátumok támogatottak. A készüléket áramellátását egy csatlakoztatott USB-kábel biztosítja.


Kód:  IEA001e
Termékszám:  M30

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05