Oldal frissítése

IDEAL 2270 CC

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

IDEAL 2270 CC

A(z) IDEAL 2270 CC keresztvágással egyidejűleg akár 7 papír feldolgozására képes 3,6 m/min teljesítménnyel. A(z) P-4 titkosítási szint révén fokozottan érzékeny adatokat tartalmazó dokumentumok megsemmisítésére is használhatod. Segítségével megoldható a titkos dokumentumokat tartalmazó különböző lemezek végső likvidációja vagy hitelkártyák megsemmisítése is. A ledarált papír kidobásáról majd ritkán kell gondoskodnod, mivel az végül egy 23 l űrtartalmú iratkosárba kerül. Az irányváltoztató funkció sem hiányozhat elakadás esetére.

A IDEAL 2270 CC fő jellemzői

  • A Keresztmetszet vágás kis részekre aprítja a papírt
  • Titkosítási szint: P-4 – max. 160 mm²-es részecske
  • Darálható anyagok: Papír és CD, DVD, műanyag kártyák
  • Egyszerre darálható lapkapacitás: 7 papír
  • Papírtartály űrtartalma: 23 l

A(z) IDEAL 2270 CC iratmegsemmisítő extra funkciói

A feladatot megkönnyítendő kiegészítő funkciókkal is rendelkezik. A papír betöltése után az iratmegsemmisítő automatikusan bekapcsolódik az infravörös érzékelő segítségével az egyszerű használat érdekében. A(z) IDEAL 2270 CC kihúzható papírtartállyal rendelkezik, így nem szükséges minden alkalommal szétszedni az iratmegsemmisitőt. Egyedülálló jellemző a különálló hely a ledarált CD/DVD/Blu-ray lemezek, műanyag kártyák és papír részére.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 34,5 cm
Magasság 53,7 cm
Mélység 22 cm
Tömeg 13 000 g

Biztonság

Vágás típusa Keresztmetszet
Max. papír aprítási méret Max. 160 mm²-es részecskék

Tulajdonságok

Megsemmisíthető anyagok Papír, CD, DVD
Tartály mérete 23 l
Iratmegsemmisítő sebessége 3,6 m/perc

Felszereltség

Felszereltség Visszafelé járatás, Kivehető kosár, Automatikus indítás/megállítás, Külön kosarak a hulladék anyaga alapján
Kód:  IDLa009
Termékszám:  22709111

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05