Oldal frissítése

Icy Box RD3620SU3 Raid Rendszer

3,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Icy Box RD3620SU3 Raid Rendszer

RAIDSONIC ismert német cég foglalkozik számítógép tartozék 1999 óta a tapasztalat és ismeri a termék élvezi viszonylag nagy népszerűségnek. Ez a külső doboz két merevlemez y 3.5 "kínál több szép jó. Határozottan kiemelkedik óvatos alumínium design, ami szintén jelentős biztosítja hőérzet behelyezett lemezeket. Mivel az érzékelő által vezérelt ventilátor egy 60 mm átmérőjű. A tiszta előlap emellett tájékoztatást minden fontos.
A megadásával meghajtók korlátlan kapacitást fut elég könnyen és még csak nem is egyetlen csavart. A készülék támogatja a JBOD módban (Spannning / Single) és a hagyományos RAID 0, első Így a teljes felszerelés létrehozására gyors, vagy pedig biztonságos disk tömb. Imádni fogod igazán gyors csatlakozás USB 3.0, a legújabb és ott van még eSATA port. Azt soha nem kell várni türelmetlenül a másoláshoz. Ez egy remek kiegészítő a multimédia-orientált felhasználóknak, akik a saját PC vagy Mac.

Kód:  FV252b2
Termékszám:  IB-RD3620SU3

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15