Oldal frissítése

Icy Box IB-366-C31

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Icy Box IB-366-C31

Az ICY BOX IB-366-C31 külső merevlemez házat 3,5"-es SATA SSD vagy HDD tárolására tervezték. A merevlemez ház alumínium tokkal rendelkezik, amely vízszintes és függőleges használatot is lehetővé tesz, és könnyen kezelhető. A számítógéphez történő csatlakoztatáshoz a merevlemez ház USB 3.1 Gen 2 C típusú csatlakozóval van felszerelve, amely nagy adatsebességet és stabil adatátvitelt kínál. A merevlemez házban van egy jelzőfény is, amelymegmutatja a lemez tevékenységét.

Az ICY BOX IB-366-C31 külső merevlemez ház főbb jellemzői

  • ICY BOX IB-366-C31 külső merevlemez ház 3,5"-es SATA SSD és HDD-hez
  • USB 3.1 Gen 2 csatlakozás
  • Az alumínium ház könnyű kezelhetőséget kínál
  • Támogatja a HotSwap, az EasySwap és a Plug and Playfunkciókat

Könnyű kezelhetőség

Az ICY BOX IB-366-C31 külső merevlemez ház támogatja a HotSwap, az EasySwap és a Plug and Play funkciókat, megkönnyítve ezzel a munkát. A lemez könnyen kihúzható vagy csatlakoztatható működés közben csavarok és nehéz telepítés nélkül.


Paraméterek

Csatlakozók

Csatlakozók USB-C
Kód:  FV237g20
Termékszám:  IB-366-C31

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05