Oldal frissítése

Icy Box AC642

4,5 247 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Icy Box AC642

A tökéletes megoldás a notebookod tárhelyproblémáinak orvoslására. Valaha is kívántad már azt, hogy notebookod egy második SS-vel vagy HDD-vel bővíthesd ki, hogy gyorsítsd az adathozzáférést és a feldolgozási sebességet? Eleged van hogy megtelt a merevlemezed? Egy sztenderd notebookban ugyanis nagyon ritkán található két merevlemez csatlakoztatására elegendő hely.

Az 'Ice Box IB AC642 for SSD or 2.5" HDD' könnyedén telepíthető az optikai meghajtó helyére. Egy SSD nagymértékben felgyorsítja operációs rendszered működését.

Az eltávolítást követően az optikai meghajtót egy külső keretbe helyezheted ('slim' keret), amely az IB AC642-es csomag részét képezi. Manapság, a pendriveok, az online video streaming és a felhőszolgáltatások korában a CD/DVD egyre kisebb szerephez jut. Azonban, ha mégis szükséged van a DVD-olvasóra, a slim keretbe szerelve azt egy USB kábel segítségével csatlakoztathatod notebookodra.
Műszaki adatok:
Jellemzők:
Második SSD/HDD meghajtó szerelése notebookokba a DVD-olvasó helyére
Külső, USB-s keret a DVD-olvasó számára
Kompatibilis:
12,7mm-es szabvány CD/DVD-olvasós notebookokhoz
Tömeg:
230 g
Méretek:
127 x 129 x 128 mm

Paraméterek

Méretek

Keretformátum NB mechanika
Szélesség 127 mm
Magasság 129 mm
Mélység 128 mm
Rendeltetés Pc-hez

Támogatott lemezek

Támogatott lemezformátumok 2,5"
Merevlemezek maximális száma 1 db

Interfész

Meghajtó csatlakoztatás SATA
PC-hez csatlakoztatás SATA, USB 2.0
Kód:  FV238o
Termékszám:  IB-AC642

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15