Oldal frissítése

Icy Box AC511, 1,2 m

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Icy Box AC511, 1,2 m

Speciális kábel, amely képes összekötni az Android-eszközt a Windows rendszert használó számítógéppel. Ha az Androidot használó berendezést ezzel a kábellel csatlakoztatod a számítógéphez, a számítógép képernyőjén megjelenik az Android készülék tartalma. A felhasználó csatlakoztatás során ellenőrizni képes az okostelefont a számítógép billentyűzetével és az egérrel, miközben a készülék töltődik.
A funkciók közül említésre méltó az egyszerű másolás, mivel a fájlokat egyszerűen egérrel áthúzhatod az egyik berendezésből a másikba. Az ICY BOX IB-AC511 kompatibilis minden Android 4.1 és újabb rendszert futtató berendezéssel. A számítógépen, csak egy egy szabad USB 2.0 csatlakozóra lesz szükséged. A kábel hossza 120 cm.
Műszaki adatok:
Hossza:
1,2 m
Szín:
fekete
Kompatibilitás:
 Android OS mobil telefonok és a tabletek
Csatlakozók:
USB A (M)
Micro-USB (M)

Paraméterek

Használat

Típus Csatlakozó kábel

Kábel szerkezete

Kábel hosszúsága 1,2 m

Tulajdonságok

Szín Fekete
Kód:  FV290b3
Termékszám:  IB-AC511

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20