Oldal frissítése

Icheckey 3D Curved Tempered Glass Screen Protector Black Iphone 8 plus készülékhez

4,3 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Icheckey 3D Curved Tempered Glass Screen Protector Black Iphone 8 plus készülékhez

Ha magas színvonalú védőüveget keresel az iPhone 8 Plus készülékhez, a fekete színű Icheckey 3D Curved Tempered Glass Screen Protector képernyővédő üveg tökéletes választás a számodra. Az üveg keménysége 9H, ezért nem kell félned, hogy károsodik a kijelző. Gyakran előfordul, hogy az üveget a túlzott karcosság miatt kell cserélni, ebben az esetben erre nem lesz szükség. A karcállóság biztosítja a védőüveg valóban hosszú élettartamát. Az - egészen a szélekig - lekerekített éleknek köszönhetően komplex védelmet nyújt mobiltelefonod elülső részének. A védőüveg használata nem korlátoz majd, mivel buborékmentesen tapad rá a telefon kijelzőjére.

Az Iphone 8 plus készülékhez való, fekete színű Icheckey 3D Curved Tempered Glass Screen Protector képernyővédő üveg főbb előnyei

  • Az Icheckey védőüveg nagy keménységű
  • Karcálló
  • Az élek a szélekre kerekítettek
  • Az üveg és a kijelző között nincsenek buborékok

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple
Telefon modell iPhone 8 Plus

Jellemzők és kialakítás

Keménység 9H
Kód:  ICHEip0080
Termékszám:  8594177952955

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10