Oldal frissítése

I-TEC USB-C Metal HUB, 3 port + GLAN

4,6 44 értékelés
10 290 Ft

I-TEC USB-C Metal HUB, 3 port + GLAN

A passzív HUB és a Gigabit Ethernet adapter ötvözete könnyű és gyors kapcsolatot biztosít a kedvenc USB-eszközei és a notebook, tablet és az új USB-C 3 vagy Thunderbolt interfésszel rendelkező PC között, valamint nagy sebességű hálózatot és internet hozzáférést, Gigabit Ethernet porttal.

Legfontosabb jellemzők

  • Gyors adatátvitel
  • Ethernet port
  • Eszközök könnyű csatlakoztatása
  • Fém kivitel

Egyszerű csatlakoztatás

A HUB három Plug & Play, és szabványos USB töltésű 3.0 porttal rendelkezik- automatikusan érzékeli, ha egy USB töltőberendezés csatlakoztatva van-e. Az USB 3.0 interfész különösen fontos az USB memória kártyából és flash meghajtóból jövő adatátvitelnek, mert ezek használják a legtöbbet a magas átviteli sebességet.
A Gigabit Ethernet port könnyű hozzáférést tesz lehetővá a 10/100/1000 Mbps hálózatba.oApproxan. Így nyugodtan élvezheti a nagy sebességű internetet, mindenféle megszakítás nélkül.

Ne unatkozzon

A HUB tápellátását az USB busz látja el, és van egy beépített túlfeszültség elleni védelme a számítógép rövidzárlata esetén. Operációs rendszerek széles körét támogatja, a Windows és a Mac OStól a Linuxig. Ethernet hálózati kapcsolatot fel lehet használni Androidon is. Azonban, ezt a funkciót a gyártónak is közvetlenül jóvá kell hagynia az Androidis eszközön. Könnyedén megerősítheti a jóváhagyást a Network Connections (hálózati kapcsolatok)> Other Network Settings (egyéb hálózati beállításoknál), itt lesz az Ethernetbe való belépés. A HUB működik MacBook Pro 2016, MacBook 2015, Chromebook Pixel 2015, Switch Acer Alpha 12, Dell XPS 13, HP EliteBook Folio G1, ASUS UX390UAK, és más, USB-C csatlakozóval ellátott eszközökön. Ez a csatlakozó sok előnnyel jár. Kisebb és szimmetrikus, így könnyű vele a kapcsolódás, mert nem kell óvatosan bánni a csatlakozóval elfordításnál.

Paraméterek

Tulajdonságok

Male csatlakozók USB-C
Csatlakozó USB-A
Funkció Plug and play

Csatlakozás a laptophoz

Portok száma

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 3

Tápellátás

Tápellátás USB-n keresztül
Power Delivery Nem

Csatlakozó

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus USB-C
1. Male konnektor - Standard USB 3.2 Gen 1
1. Male konnektor - Száma 1 db
1. Female konnektor - Típus USB-A
1. Female konnektor - Standard USB 3.2 Gen 1
1. Female konnektor - Száma 3 db
2. Female konnektor - Típus RJ-45
2. Female konnektor - Standard Full-duplex
2. Female konnektor - Száma 1 db

Szabványok

Tulajdonságok

Tulajdonságok LED-jelző
Szín Fekete, Fémes
Kábel hosszúsága 280 mm
Csomag tartalma Hálózati adapter nélkül
Anyag Fém, Alumínium

Kompatibilitás

Típus Alternatív

Méret & súly

Szélesség 9,6 cm
Magasság 2,1 cm
Mélység 3 cm
Tömeg 63 g
Kód:  JP910n11a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  C31METALG3HUB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10